sunnuntai 16. elokuuta 2009

recap.

Oho, kylläpä aika kulkeekin taas nopeasti. Linnoituksen Yö tuli ja meni, Lappeenranta vietti juhlaviikon mm. NRJ in the park-konsertin merkeissä ja nyt huomaan, että elokuu on jo puolessa välissä. Syy ajantajuni menettämiseen saattaa olla reilu viikko sitten alkanut kesälomani, eli muutamat vapaaviikkoni ennen koulun alkamista, ja tekemistä on riittänyt.

Olen mm. ollut pariin otteeseen metsässä keräämässä mustikoita ja vadelmia, neulonut patalappuja/pannunalusia, myynyt erinäisiä tuotteita (lähinnä niitä marjoja) torilla tanssiryhmäni kanssa viikonloppuisin Etelä-Korean matkakassan kartuttamistarkoituksessa ja ajellut ympäri Itä-Suomea esiintymässä. Juuri tänä iltana saavuin kotiin Kouvolasta ja olo on kuin olisi juuri juossut maratonin. Puuh.

Tällä hetkellä rentoudun katsomalla yhtä kaikkien aikojen lempielokuvaani, Kuninkaan paluuta, ja väsyksissäni luultavasti nukahdan sohvalle. Ensi viikolla meno onneksi hieman jo rauhoittuu ja olisi paremmin aikaa kirjoitella, mutta sitä ennen ajattelin tarjota pari kuvaa viime viikolta.

Alla olevat naposteltavat hankin juhlistamaan töitteni päättymistä ja kesäloman alkamista. Herkkujen suhteen olen pohjaton: tarjolla oli viinirypäleitä, porkkanoita ja sipsejä dipin kera, Musta Pekka-tuorejuustoa ja tapineita sekä tietysti pieni pullo kuohuviiniä. Vietin täydellisen torstai-illan nauttien omasta seurastani ja Muodin huipulle-finaalista. Jotkut ehkä juhlisivat ryhmässä, mutta naposteltavat ovat heikko kohtani ja halusin syödä kaiken yksin! Hah!


Tähän loppuun vielä kuva lähipäiviltä mielestäni onnistuneesta asukokonaisuudesta (ja epäonnistuneesta ilmeestä). Housut on ostettu viime talvena Lahdesta ja ne ovat ihanat vähintäänkin kahdesta syystä:

1. Pitkän etsinnän jälkeen löysin harmaat farkut, jotka vastasivat täysin kaikkia vaatimuksiani.
2. Taisivat maksaa alennuksen jälkeen vaivaiset 12 euroa.


paita - Mango
housut - Vila
kengät - Vagabond
laukku - Lindex

Öitä!

Ei kommentteja: