keskiviikko 19. elokuuta 2009

pitkästä aikaa..

Niin, siitä on pitkä aika kun viimeksi tilasin tuotteita H&M:n nettikaupasta. Syyskuvaston saavuttua edellisen malliston tuotteet siirtyivät SALE-osastolle, ja heikkona hetkenä sorruin tilamaan muutaman vaatekappaleen. Kahden aletuotteen lisäksi tilasin myös normaalihintaisen huivin, mutta sitä varten käytin 10%-alekoodin. Hintaa paketille tuli postikuluineen noin 35 euroa, joten onneksi pysyin kuitenkin järkevissä rajoissa.

Pakko kyllä myöntää, että sinne jäi paljon tavaraa, jotka olisin ilomielin lisännyt ostoskoriin.. Nyyh. No mutta, kyyneleet sikseen, sillä minusta on fiksumpaa säästää rahaa syksyn Etelä-Korean matkaa varten. Sieltä voin ostaa asioita, joita ei saa Euroopasta ja tuskin tulen matkustamaan Aasiaan ihan lähiaikoina uudelleen.

Tässä siis tilaukseni sisältö:


1. Valkoinen puuvillapaita. Tällaisia ei ihminen omista koskaan liikaa, ja mielestäni kaapissani ei ole tarpeeksi valkoisia vaatteita. Tämä sopii täydellisesti yhteen mustien lempifarkkujeni kanssa klassista tyyliä varten.


2. Silkkisekoitepusero. Tämän paidan värimaailma on herkkä: harmaan ja puuterin väristen vivahteiden liitto on täydellinen ja kuviointikin on ihanaa! Tätä paitaa voi käyttää arjen lisäksi myös juhlavammissa tilaisuuksissa.

3. Pellavahuivi. Huiveja en todellakaan omista liikaa ja tämän yksilön kevyet värit sopivat hyvin kirkastamaan tummia asukokonaisuuksia, joihin sorrun aina talvisin. Syksyllä opettelen ehdottomasti käyttämään enemmän huiveja, eikä se luultavasti ole kovinkaan vaikeaa nähtyäni tämän kaunokaisen.

Nettisivujen mukaan paketti saapuisi elokuun viimeisellä viikolla. Toivottavasti tieto on oikea ja kaikkia tuotteita on varmasti saatavilla, sillä en millään jaksaisi odottaa, että paketti saapuu!

Miltäs sisältö näyttää?

Ei kommentteja: