maanantai 24. elokuuta 2009

voi kun meillä oli mukavaa!

Nyt on sitten käyty Tykkimäessä, kiitokset ystävälleni mahtavasta seurasta ja hauskasta reissusta! Kävin kaikissa laitteissa, joihin mahduin istumaan - nykyisinhän pituus ei ole ongelmana vaan leveys. On se jännä, miten aika kuluu ja ongelmat vaihtuu..

Syötiin ystävättäreni kanssa pitsaa ja pehmistä, hätyyteltiin limpparia himoitsevia ampiaisia, voitettiin pelkoja ja juostiin laitteissa, mutta on kyllä pakko myöntää, että vanhaksi sitä on taidettu tulla. Lapsena ihmisellä on varmaankin järkkymätön tasapainoaisti, sillä koin nyt 20-vuotiaana ensimmäistä kertaa huvipuistolaitteesta johtuvaa pahoinvointia (onneksi vain lievää sellaista).

Oli hauska katsella kuinka lapset juoksivat innokkaina laitteesta toiseen lepäämättä hetkeäkään niiden välillä, ja todeta, ettei itse enää pysty samaan. Esimerkiksi kolme peräkkäistä kertaa Enterprisessa ja voin luvata, että sen jälkeen laatoittaisin asfalttia. Ensi kesänä aion kuitenkin suunnata Särkänniemeen, sillä siellä en ole käynyt kuin kerran elämässäni joskus ekaluokkalaisena. Onneksi huvipuistoista voi nauttia vähän vanhempanakin hieman rauhallisempaan tahtiin!

Tässä vielä asukuvaa perjantailta:


paita - H&M
farkut - Lindex
kengät - Vagabond (Spiraali)
korvikset - Snö of Sweden
laukku - Lindex



Mikä huvipuisto on lukijoiden lemppari?

Ei kommentteja: