keskiviikko 26. elokuuta 2009

keskiviikko.

Aloitin päiväni tänään jo aikaisin, kun suuntasin puolukkametsään. Tänä viikonloppuna minut on taas nakitettu torille, ja pitäähän siellä olla jotain myytävääkin. Kolmen viikon mustikan poiminnan jälkeen keskitymme tällä kertaa puolukkaan. Tässä hieman todistetta päivän saavutuksesta:



Itseasiassa tykkään kovasti torimyynnistä. Minusta se on rentoa ja mukavaa puuhaa, jota olisin mielelläni tehnyt vaikka koko kesän. Torilla on aina oma lämmin ja ystävällinen ilmapiirinsä, joten sinne on mukava mennä vaikka pelkästään asiakkaanakin. Saa nähdä kutsuuko puolukkametsä enää tällä viikolla, mutta ainakin suunnitelmissa on virkata vielä muutama patalappu myyntipöytää varten.


Aamulla heräsin järkyttävän kovaan kolaukseen, jonka paikallistin kuuluneen ovelta. Ilokseni postiluukusta oli tipahtanut tuhti lukupaketti, joten ainakin maanantaina aloitetun suursiivouksen välissä oleviin rentoutumishetkiin löytyy sopivaa tekemistä. Kyseinen projekti on vielä hieman vaiheessa, mutta onneksi 3/4 kämpästä on jo siivottu. Hiljaa hyvä tulee..

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Oijoi, onhan se torimyynti kivaa jos sitä ei tarvii tehdä kolmea kuukautta kuutta päivää viikossa kaheksaa tuntia kerrallaan, kaatosateessa tai polttavan auringon paahteessa ;)

Sonja kirjoitti...

Niin, totta tuokin. Sopivassa määrin ja hyvällä motivaattorilla siitä kyllä tykkää :) Verrattuna kuitenkin kivempaa ku telemarkkinointi!