perjantai 31. heinäkuuta 2009

heinäkuun viimeinen.

Tältä näytin tänään:



paita: Lindex
housut: H&M
kengät: Vagabond (Spiraali)

Tarkkasilmäiset bongasivat ensimmäisenä uudet hiukseni: miulla on otsatukka! Tästä on jo aikaa kun olen viimeksi tehnyt näin radikaalin muutoksen hiustyyliini, mutta pitkään mietittyäni päätin uskaltautua leikkaamaan otsiksen. Saa nähdä tuleeko tästä pysyvä muutos, mutta ainakin nyt olen ottanut otsatukan ilolla vastaan ja kyllästymisen merkkejä tuskin hetkeen kuuluu.



Punainen paita on ostettu joskus kauan aikaa sitten Lindexin alesta. Rakastan noita ihania kukkakuvioita ja liehuvia hihoja ja pirteän punainen väri kruunaa onnistuneen kesälookin. Jalasta löytyvät, kappas vaan, tiuhaan ulkoilevat Vagabondin kullannuput.



Tänään alkaa viikonloppu ja Linnoituksen Yö. Tapahtuma järjestetään jo 18. kerran ja samalla se aloittaa 360-vuotiaan kotikaupunkini juhlaviikon. Tekemistä ja meininkiä varmasti riittää ja aionkin ottaa kaiken irti näistä kahdesta vapaapäivästäni, enkä miettiä töitä YHTÄÄN. Viikonloppu alkaa minun osaltani fetasalaatilla ja eilen paistetuilla juustosämpylöillä ja jatkuu parilla jaksolla Weedsiä, sekä ehkä sitten illemmalla terassilla ja jääkylmällä lonkerolla.. Mistä näitä koskaan tietää, mitä kaikkea sitä keksiikään?


Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Kaunis tyttö! Omg et oo kertonu et oot leikannu otsiksen :O

Sonja kirjoitti...

hih, kiitos :) oli itseasiassa tarkoitus leikata se vasta myöhemmin syksyllä, mut miuta yllytettiin! sen siitä saa ku käy siskon kanssa samaan aikaan kampaajalla.