perjantai 28. elokuuta 2009

the verdict.

Tällä kertaa historiallisesti kaikki (huom. KAIKKI) H&M:n paketin sisällössä miellytti minua. Aloitetaanpa silkkisekoitepaidasta, mutta heti näin alkuun pahoittelen innokkuuttani valokuvata, mikä sitten johti ryppyisen paidan esiintymiseen kuvissa.

Tilasin paidasta koon 38, joka taisi sitten kuitenkin olla hieman liian iso. Pienillä kavennuksilla ja vyöllä paita on silti kaikkea, mitä odotinkin, joten en lähde enää kokoja vaihtamaan. Hihat ovat ihanan pussittavat ja materiaalikin on niin silkkisen sileää, vilpoista ja pehmeää - olen aivan myyty.


Kuvassa esiintyvä koru on saatu äidiltä lainaan, ja kyseessä on hänen ensimmäinen kaulakorunsa. Tunnen myös tarinan tämän korun takana, ja juuri näistä syistä kaulakoru on minulle erityisen tärkeä. Tunnearvoa löytyy myös 70-luvulta peräisin olevalta vyötärövyöltä, jonka sain kummitädiltäni käyttöön. Kyllä näköjään minultakin löytyy kierrätettyä tavaraa!


Puuvillapaita istuu täydellisesti, joskin haluaisin paidan helman olevan hieman pidempi. Kankaasta näkyy pikkuisen läpi, mutta ongelma on helposti ratkaistavissa beigellä tai valkoisella alustopilla. Kankaassa on 95% puuvillaa ja 5% elastaania, eli sama sekoitus kuin lempitopeissani.

Huivi oli kaikessa kauneudessaan hempeän romanttinen, eli juuri toiveideni mukainen, mutta en odottanut sen olevan iha näin iso! Tuostahan saisi melkein kaksi huivia. En kuitenkaan valita, sillä muhkea pellavahuivini suojaa minua syksyn viimalta vuosi sitten ostetun syystakkini kanssa.

Mielestäni ihan onnistunut tilaus, vai mitä?

Ei kommentteja: