tiistai 25. elokuuta 2009

what's new?

Siskoni tuli viikonloppuna käymään Lappeenrannassa, ja lauantain suunnitelmana oli käydä etsimässä hänelle mekkoa ystäväparin syyskuisiin häihin. Kiersimme kauppoja ahkerasti viiden tunnin ajan, mutta mitään ei oikein tuntunut löytyvän. Nyt se oli viimeistään myönnettävä: syksy on tullut ja kesäiset mekot ovat siirtyneet syrjään lämpimien neuleiden tieltä.

Täysin turhaa kaupoissa ravaaminen ei kuitenkaan ollut, sillä löysimme siskolleni mekon. Suuren shoppailuannoksen takia en minäkään pystynyt pitämään kukkaroni nyörejä täysin kireällä, joten nyt esittelenkin kaksi uutta ihanuutta, jotka lähtivät kaupoista mukaani.

1. Hopeiset korvikset.


Näihin kaunokaisiin tiivistyy täysin nykyinen korvakorutyylini: yksinkertaista, mutta näyttävää. Itseasiassa olen joskus jopa omistanut samantyyliset korvakorut, mutta yllätys, yllätys, päädyin antamaan ne siskolleni, joka lainaili niitä jatkuvasti. Nyt minulla on kuitenkin jälleen omat metallihapsukorvikset - kyllä kelpaa hymyillä!

2. Punainen puhvihihapaita.


Hih, esittelenpä tässä samalla Marimekon pussilakanani.. Kyseinen paita odotti minua Lindexin seinällä, josta sitten 30% alekupongin siivittämänä nappasin sen mukaani. En tiedä oliko paitoja muissa väreissä kuin punainen (ainakin H&M:ssä oli samankaltaisia paitoja eri väreissä), mutta punaisen yksilön nähtyäni en enää halunnut mitään muuta. Kuvassa väri taitaa olla hieman vääristynyt - se on oikeasti siis tummanpunainen.


Tässä hieman lähikuvaa, josta näkyy kaula-aukon metallinen koristeommel ja hieman hihojen rypytystä. Hihoihin on siis ommeltu pienelle pätkälle kuminauhaa, joka saa ne rypyttymään tuolla lailla kauniisti. Minulla on hieman sellainen tunne, että tästä saattaisi tulla syksyn uusi suosikkipaitani..

Miltäpä näyttää?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aww, oli se kyl niin sun näköinen paita ettet ois voinu millään jättää sitä kauppaan. Ja ihana väri!

Sonja kirjoitti...

näin on! :) miul ei oo pitkää aikaa ollu hirveesti punaisia vaatteita tän tietyn lapsuuden trauman takia.. ;)