sunnuntai 13. syyskuuta 2009

rentoutumista.

Tanssiryhmälläni oli tänään keikka, joka meni oikein hyvin. Kyseisen esityksen puvustus ja kampaukset henkivät 40-lukua, joten oli mukavaa saada pitkästä aikaa vanhan ajan valkkikampaus päähän normaalien ranskalaisten lettien sijaan.

Esiintymisen jälkeen tulin kotiin, söin ison annoksen pinaattikeittoa ruisleivän kera ja istuin sohvalle. Silloin päätin, että minun sunnuntaini olisi tästä hetkestä eteenpäin täyttä rentoutumista, vaikka ruotsin verkkokurssi painaakin hieman päälle.

Sarjassamme laiskat sunnuntait:

1. Neulomista. Päätin tosiaan aloittaa joululahjojen valmistamisen ajoissa. Siskoni on saanut tuntea nahoissaan sen, miten joululahjaksi luvattujen villasukkien valmistuminen kestää seuraavan vuoden syyskuuhun, mutta vannon, ettei näin tule enää tapahtumaan. Onneksi minulla on harvinaisen kärsivällinen sisko!

Ensimmäinen joululahja on jo viimeistelyä vaille valmis, minkä jälkeen pistetään uusi lahja puikoille. Tällä hetkellä yritän kuitenkin saada jo yhden aiemmin aloitetun projektin loppuun, eli omat villasukkani. Nämä ovat seisoneet hyllyllä reilun kuukauden, mutta hyvässä lykyssä ne ovat jo huomenna valmiit.

2. Riikunoita. Neulomisen ohessa on mukavaa syödä herkullisia miniluumuja. Voisin syödä näitä koko ajan, mutta jotain itsehillintää on oltava. Äiti kävi tuomassa nämä perjantaina ja lisää on luultavasti tulossa, sillä maalla lapsuudenkotini pihalla olevat puut ovat riikunoita pullollaan.


3. Viiniä. Pieni lasillinen makeaa päärynäviiniä tekee illasta hieman erityisemmän. Lieneekö kamera muuten hieman rikki? Lopputulokseen 'kyllä' ei ole liian vaikeaa päästä, kun vertaa noita kahta peräkkäistä otosta keskenään.


4. Vaahtokylpy. On onni omistaa kylpyamme, sillä mikään ei ole niin rentouttavaa kuin kuuma kylpy. Kylpyvaahtona toimii Oriflamen Bath Foam with moisturising Coconut and Ricemilk. 400 ml:n pullo vetelee jo viimeisiään, joten pitäisi ruveta pikkuhiljaa hankkimaan uutta tilalle. Oriflamen Nature-sarjan suihkusaippuat ja kylpyvaahdot ovat kyllä ihania, suosittelen lämpimästi kaikille.


Kylvyssä on mukavaa lukea kaikessa rauhassa lehtiä, joten uusimmat Trendi ja Cosmo pääsivät uudelle lukukierrokselle. Minun pitäisi muutenkin lukea enemmän tilaamiani lehtiä, sillä välillä minulla on paha tapa selata lehti nopeasti läpi ja katsoa pelkästään kuvia. Onneksi molemmista lehdistä löytyy myös hyviä ja mielenkiintoisia juttuja, joita lukee oikein mielellään ajan kanssa.

Nyt vielä vähäksi aikaa neulomaan, sitten unten maille, että jaksaa taas huomenna palata arkeen.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ihana sunnuntai :) Oispa miullakin aikaa vaan rentoutua! Tänään sunnuntai menee kyllä rauhallisissa merkeissä, mitä nyt pitää juosta tuon naperon perässä kun se on jatkuvasti tekemässä pahoja nyt kun on oppinut kunnolla ryömimään...

Sonja kirjoitti...

Voi että, tytön perässä pysymisessä on kyllä varmasti tekemistä :)