maanantai 28. syyskuuta 2009

yökyöpeli kuittaa rästejä.

Hei taas pitkästä aikaa!

Oikein ärsyttää, kun ei meinaa löytyä aikaa kaikkien koulukiireiden ja muiden menojen takia bloggaamiseen. Yritän ryhdistäytyä, ja höpiseminen mukavasta viikonlopusta sunnuntain asukuvilla höystettynä on hyvä tapa aloittaa.

Viikonloppuni oli oikein antoisa ja vietin aikani pääasiassa poikaystäväni seurassa. Perjantaina katsoimme poikaystäväni ja hänen siskonsa kanssa elokuvan In Bruges, joka osoittautui helmeksi. Yllätyimme kaikki iloisesti, sillä nykyisin on vaikeaa löytää kaiken elokuvahötön seasta hyviä leffoja. Paljon plussaa juonesta, oudosta huumorista ja Colin Farrellin ihanasta irkkuaksentista, mutta pieni miinus siitä, että ahdistuin liiallisesta ammuskelusta ja veriroiskeista.


Loppuillasta suuntasimme poikaystäväni kanssa yliopistolle Tutkijoiden Yöhön. Yliopiston sokkeloinen rakennuskompleksi oli täynnä erilaisia pisteitä, joissa jokainen ala esitteli jotakin. Esimerkiksi konetekniikan puolella oli laserlabyrintti, tietotekniikka tarjosi Rock Bandia ja robotteja ja tuotantotalous mehudrinkkejä ja muuta mukavaa. Illan pääesiintyjänä oli Haloo Helsinki, jota seurasimme muutaman kappaleen verran ennen lähtöä.

Tapahtuma oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja hyvin järjestetty. En ollut aiemmin käynyt Tutkijoiden Yössä, joten yllätyin hitusen tapahtuman lapsipainotteisuudesta. Tarjontaa oli kuitenkin kaikille ikää katsomatta, ja itsekin löysin poikaystäväni vihjeen perusteella Enkelit ja demonit-aiheiselle luennolle, jossa Dan Brownin kirjaa käsiteltiin tieteellisestä näkökulmasta. Tykkäsin!


Lauantai meni aika pitkälle rentoutuessa ja neuloessa erään yhteisen ystävämme luona. Pojat pelasivat Xboxia ja minä keskityin olennaiseen, eli seuraavan joululahjan valmistumiseen. Harmittaa muuten, kun kaikesta tuotteliaisuudestani huolimatta en voi esitellä valmiita käsitöitä täällä, sillä ne menevät joululahjoiksi ihmisille, jotka saattavat lukea tätä blogia..

Sunnuntaina suuntasimme poikaystäväni kanssa hänen isovanhempiensa luo vierailulle. Kävimme ulkona syömässä ja muutenkin reissu oli oikein mukava. Kotiin ajaessa oli lievä ähky, mutta minkäs sille mahtaa, jos on niin hyvää ruokaa, että kontrolli pettää?

Päivän vaatetus oli aika normaali:


paita - H&M
housut - Vero Moda
huivi - lainassa äidiltä
laukku - Lindex
rannekoru - lahja poikaystävältä
helmikorvikset - KappAhl


Nyt on ehdottomasti aika mennä nukkumaan, sillä kello on tällä hetkellä niin paljon, etten edes kehtaa sanoa. Aamulla pitäisi kuitenkin jaksaa raahautua logistiikan tunneille yhdeksältä.. Hrr, ajatuskin karmaisee. Öitä siis!

Ei kommentteja: