lauantai 12. syyskuuta 2009

mallikasta.

Huoh, tulipas huono otsikko.

Näin yön tunteina, jolloin minun pitäisi väsymyksestä päätellen olla jo nukkumassa, ajattelin päättää muutaman päivän blogihiljaisuuden ja kertoa pienen ilouutisen - joskin aivan järjettömän myöhässä.

Kerrankin Lappeenrantaa tehdään edes hieman tutummaksi, sillä torstaina 3. syyskuuta järjestetyn Specsaversin Spectacle Wearer of the Year 2009-mallikilpailun Suomen osakilpailun voitti lappeenrantalainen opiskelija Elina Haiko. Alunperin Savonlinnasta kotoisin oleva Haiko muutti elokuun lopulla Lappeenrantaan, koska hän aloitti sosiaalialan opinnot Saimaan ammattikorkeakoulussa. Mikä loistava ajoitus muuttaa lehmusten kaupunkiin!


Elinan tyyli on mielestäni erittäin särmikäs ja kansainvälinen, joten ei mikään ihme, että hän voitti osakilpailun. Palkinnoksi Suomen sähäkin silmälasimalli sai kuvaukset Specsaversin kanssa ja mikä hienointa, matkan Lontoossa lokakuussa järjestettävään kansainväliseen Spectacle Wearer of the Year 2009 -finaaliin, jonka pääpalkintona on vuoden mallisopimus lontoolaisen Premier Model Managementin kanssa. Lisäksi koko kärkikolmikko sai lahjakortit Specsaversille ja yhteistyökumppaneiden (Vero Moda, Max Factor, Tigi) goodie bagit.

Isot onnittelut Elinalle voitosta, sekä onnea ja menestystä Lontooseen!

P.S. Aileenin Amore Vintage-blogissa on meneillään GIVEAWAY-arvonta. Hän tekee aivan mielettömän kauniita koruja ja arpoo niitä tällä kertaa lukijoilleen! Pitäkää kiirettä, jos haluatte osallistua, sillä arvonta päättyy huomenna 13.9. keskiyöllä!

Kuva täältä, lähteet täällä ja täällä.

1 kommentti:

aileen kirjoitti...

Moi! kiitos vierailusta ja osallistumisesta blogi-kilpailuuni!