tiistai 29. syyskuuta 2009

fashion by night.

Lappeenrannassa järjestetään muistaakseni jo kolmatta kertaa Fashion by Night-tapahtuma LAKES ry:n toimesta. Ajankohtana on perjantai 2.10. klo 16-23 ja ideana on, että keskustan kaupat ovat auki normaalia pidempään ja pursuavat erikoistarjouksia, arvontoja, tuote-esittelyjä ja muita kivoja juttuja. Lisäksi kävelykatu Oleksille pystytetään iso valkokangas, johon heijastetaan Kaupungintalon Lappeenranta-salissa järjestettävä muotinäytös. Anna Puu on myös Oleksilla jakamassa nimmareita. Lukaiskaapa täältä lisää.

Olen käynyt jokaisen Fashion by Nightin aikana pyörimässä keskustan liikkeissä ja esimerkiksi viime vuonna Spiraalin -20% kaikista kengistä sai minut ostamaan suuresti rakastetut talvinilkkurini, jotka olivatkin sitten jalassa koko viime talven ajan syrjäyttäen kaikki muut kenkäni. Noh, jatkuva käyttö näkyy nyt kenkieni röyhkeässä kunnossa, mutta onneksi suutarit on keksitty.


On hienoa, että useat liikkeet ovat lähteneet tapahtumaan mukaan ja panostavat siihen, esim. Marimekossa on aina hyviä tarjouksia ja Vero Modassa oli jonain vuonna DJ soittamassa musiikkia. On kuitenkin ikävää, että joidenkin kauppojen osallistuminen on ollut luokkaa "-5% viime vuoden malliston parittomista sukista". Eikö tarjouksia kannattaisi kohdistaa hieman parempiin tuotteisiin ja hyötyä siitä, että tapahtuman aikana on paljon ostovoimaa liikkeellä? Jujuna kuitenkin on houkutella asiakkaat juuri omaan liikkeeseen ja minä ainakin jätän väliin kaikki tuollaiset, sillä illan aikana on paljon muutakin nähtävää.

Uskon siihen, että tapahtuma on kehittynyt viime kerrasta ja mainoksen perusteella nähtävää on paljon. Saa nähdä mitä kaikkea kivaa mukaani tuolloin lähteekään...

Ei kommentteja: