sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

daydreaming.

Yksi kuukauden parhaimmista päivistä on ehdottomasti palkkapäivä. Omalla kohdallani siihen on vielä muutama viikko aikaa, mutta nettikauppojen alesivut saavat haaveilemaan rahaa pursuilevasta pankkitilistä. Valitettavasti opintotuki ohjautuu käytännössä kokonaan asumisen ja elämisen kustannuksiin ja talvikin on elettävä erityisen tiukalla budjetilla, sillä nyt minulla ei ole paljoa kesällä ansaittuja rahoja turvanani.

Vaikka opiskelijan arki onkin välillä tiukkaa on mukavaa haaveilla siitä päivästä, kun kuukausiansiot ovat enemmän kuin 500 euroa. Mihin kaikkeen sitä käyttäisikään rahansa, kun vuokran ja laskujen jälkeen käteen jää hieman ylimääräistä? Ruokaa rakastavana ihmisenä voisin ainakin ostaa vähän kalliimpia ruoka-aineksia ja opetella kokkaamaan erikoisempiakin aterioita kuin makaronilaatikko ja kinkkukiusaus.

Ostan nykyisin aika harvoin vaatteita, joten olisi myös ihanaa ostaa yksilöllisempiä ja korkealaatuisempia vaatekappaleita. Outnetissä surffaillessani valitsin huvikseni vaatteita, laukkuja ja kenkiä, jotka ostaisin, jos minulla olisi tällä hetkellä rajattomasti rahaa käytössäni.


VAATTEET:


Marc by Marc Jacobs



Matthew Williamson

Jonathan Saunders


Stella McCartney


Hervé Léger

LAUKUT:
Chloé
Marc Jacobs

KENGÄT:

Marc Jacobs
Stella McCartney
Rupert Sanderson


Ei kommentteja: