sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

täydellistä!

Tänään on ollut ihan mielettömän hieno päivä! Herättiin poikaystävän kanssa kaikessa rauhassa vähän ennen puolta päivää, tilattiin pitsat ja katsottiin koko iltapäivä jaksoja sarjoista Weeds ja Penn & Teller: Bullshit! . Laiskan iltapäivän jälkeen hyppäsimme autoon ja suuntasimme erään ystävämme luo. Hän on hiljattain ostanut neljäpaikkaisen veneen puoliksi toisen ystävämme kanssa ja suunnitelmissa oli veneilyä ja hauskanpitoa. Pääsinpä itsekin istumaan veneen perässä vedettävään donitsiin, ja hauskaa oli! Kertaakaan en tippunut donitsista, mutta tulipa silti talviturkki heitettyä Saimaassa ennen vauhdikasta kyytiäni.

Muutaman tunnin veneilyn jälkeen jätin pojat saunomaan ja lähdin maalle kohti lapsuudenkotiani. Istahdin koneelle mansikkakakun mutustamisen jälkeen tutkimaan lemppariblogieni päivityksiä, ja eksyin ihan yllättäen erään uuden blogituttavuuden sivuille. Hetken sivustoa tutkittuani vakuutuin siitä, että kyseinen blogi on ehdottomasti uusi suosikkini.

Kyseessä on tamperelaisen Anna-Marian pitämä englanninkielinen blogi Fashion Flux. Sivun ulkoasu sekä Anna-Marian tyylit pukeutumisen, kirjoittamisen ja hiuksien suhteen hurmasivat minut aivan täysin, ja nyt alankin urakalla tutkimaan hänen vanhempia kirjoituksiaan uusia postauksia odotellessa :) Käykäähän ihmeessä tsekkaamassa!


P.S. Kävin eilen kampaajalla. Laitan uudesta tukasta kuvia mahdollisimman pian.

P.P.S. Ilmoittautuisiko joku vapaaehtoiseksi ostamaan miulle uuden kameran?

Ei kommentteja: