tiistai 14. heinäkuuta 2009

suunnitelmia.

Suomen kesän ailahtelevien säiden takia alkaa viileinä sadepäivinä miettimään oliko kesä nyt tässä. Kesän jälkeen saapuu väistämättä syksy, jolloin opiskelijan arkinen aherrus alkaa jälleen. Olen hyvin suunnitelmallinen ihminen, ja tällaisten päivien aikana sitä käy kertaamaan, mikä minua odottaa elokuun jälkeen.


SYKSYLLÄ AION...


... aloittaa toisen vuoden kansainvälisen kaupan opinnoissani ja opiskella ahkerasti, jotta valmistuisin suunnitelmieni mukaisesti hieman etuajassa.



... oppia lisää saksan kielen koukeroista sekä syventyä maan kulttuuriin ja historiaan (ja jos VIELÄ haluan lisää valinnaisia kursseja niin saatan ottaa osaa myös venäjän kolmannelle peruskurssille).





... matkustaa ensimmäistä kertaa Aasiaan! Syyskuussa minua kutsuu Cheonan Etelä-Koreassa.



... osallistua erilaisiin tanssitapahtumiin, joista ehkä eniten odotan Tanssimaniaa. Tampere, tanhukansa ja Pakkahuone: voiko parempaa yhdistelmää olla?



... olla ensimmäistä kertaa töissä opiskelujen ohessa ja ansaita hieman extrarahaa opintotuen lisäksi. A student's gotta eat... and buy some new clothes from time to time.


Näin heinäkuussa kuitenkin toivon, että kesä on vain lyhyellä katkolla ja saan nauttia lämpimistä ilmoista ja auringonpaisteesta vielä monena tulevana viikkona.

Syksy on vielä kaukana, eikä sitä tarvitsisi vielä miettiä, vai mitä?


Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Ei kommentteja: