tiistai 7. heinäkuuta 2009

postia englannista.

Bloggaaminen helpottuisi niiiiiiin paljon, jos omistaisin kunnollisen kameran. Tällä kertaa jouduin turvautumaan web-kameraan ja pyydän jo valmiiksi anteeksi alla olevia pikselimössökuvia, joissa ei edes värit näy kunnolla... Postauksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole valittaa tyhmästä kamerasta, vaan aiheena on paljon iloisempi tapahtuma:



Jippii, pikkuinen pakettini saapui! Katsotaanpa, mitä sieltä paljastuu...



Ensimmäisenä esittelen kauniit, uudet korvakoruni. Koska en ole vieläkään ehtinyt esittelemään laajaa korvakorukokoelmaani sen #!=%¤ kameran takia, kukaan ei vielä tiedä rakkaudestani roikkuviin korvakoruihin. Lähiaikoina korvakorumakuni on kuitenkin muuttunut hieman neutraalimpaan suuntaan (ainakin koon osalta) ja orastava nappikorviskokoelmani täydentyi näillä korallin värisillä kaunottarilla. Kooltaan ne ovat hieman tavallisia nappikorvakoruja isommat, mutta sen ja kauniin värinsä ansiosta ne ainakin näkyvät paremmin hiuksieni alta. Seuraavana hankintalistalla ovat kirkkaan turkoosin väriset korvikset.



Toinen ostokseni löytyi Asoksen kauneusalesta. Silloin joskus hieman nuorempana luin siskoni ostamia Sugar-lehtiä ja kuolasin ranskalaisen Bourjois-kosmetiikkamerkin meikkien perään. Onneksi bongasin tämän ruskeasävyisen luomiväritrion edulliseen hintaan, ja vihdoinkin pääsen testaamaan yhtä Bourjoisin tuotteista. Uskon vahvasti siihen, että saan näillä väreillä aikaan luonnollisen silmämeikin, joka sopii muunneltuna niin arkeen ja juhlaan kuin tanssiesiintymisiinikin. Saatan alkuun joutua hieman harjoittelemaan varjostamista, koska en hirveästi meikkaa, mutta mottoni mukaan harjoitus tekee mestarin! Alla olevassa kuvassa pakkaus on auki, jotta värit näkyisivät hieman paremmin, mutta eipä web-kamerani saa niitä ikuistettua kunnolla. Oikeasti värit ovat jonkin verran tummemmat ja niissä on hieman hohdetta.


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on kirkkaankeltainen vyötärövyöni. Kevään aikana rakastuin vuosien tauon jälkeen uudelleen keltaiseen väriin (eikä siis mihinkään hempeään pastellikeltaiseen vaan ihan oikeaan keltaiseen). Väri on kuvassa jälleen vääristynyt ja näyttää lähes valkoiselta, mutta toivottavasti saan sen myöhemmin esiteltyä päälläni hieman paremman kameran kautta. Vihdoinkin minulla on asuste, joka sopii yhteen keväällä ostamani keltaisen kynsilakan kanssa!



Tämän kesän muut alennusmyynnit ovat menneet minulta täysin ohi, mutta ainakin vähäiset varani säästyivät. Asia voisi olla toisin, jos olisin matkannut esimerkiksi Helsinkiin, missä sijaitsevat kestosuosikkini Mango ja Zara, joissa asioin välimatkan takia kovin harvoin. Mieluummin omistaisin kasapäin näiden ketjujen vaatteita H&M:n sijaan, mutta jo pelkkä matka Helsinkiin maksaa lähemmäs 40 €, jolla voisin ostaa vaatteita täältä. Kun lähden Helsinkiin, haluan olla oikeasti varoissani, koska silloin kaupoista lähtee tavaraa mukaan big time!

Asokselle jäi vielä paljon kaikkea kivaa. Saa nähdä josko Lappeenrantaan lähetettäisiin Englannista uusi paketti, jos hinnat tuosta vielä laskevat..

Ei kommentteja: