torstai 28. toukokuuta 2009

normipäivä.

Tänään on ollut kovin rauhallinen päivä, eikä oikein mitään merkittävää ole tapahtunut. Kävin koululla tekemässä kesäkurssien tehtäviä ja ostin kaupungilta viimeisen ylppärilahjan, kortit molempiin lahjoihin ja Vinkari-karkkipussin itselleni.

Vaikka yleistä raportoitavaa ei ole paljon, niin pukeutumisessa onnistuin tänään positiivisesti. Ihanaa kun ei enää tarvitse vuorautua useisiin vaatekerroksiin, vaan voi vain laittaa jonkin kivan topin päälle ja hypätä pyörän selkään. Minulla onkin enemmän kivoja toppeja ja t-paitoja kuin pitkähihaisia, joten kesä ja lämpimät ilmat vaikuttavat pukeutumiseeni hyvin positiivisesti.

pallopaita - Vila
valkoinen toppi - H&M
vyö - Pola
farkut - Lindex


Pahoittelen pääni puuttumista, mutta oli parempi vain rajata se pois, sillä näin kuva näytti normaalimmalle. Pahoittelen myös kuvan hämäryyttä, en ole vielä oppinut yksin kuvaamisen jaloa taitoa..

Pallopaita on yksi lemppareistani ja keksin yhdistää sen vyöhön, joka on lojunut jo suhteellisen kauan vyölaatikkoni syövereissä. Sain vyön itseasiassa ilmaiseksi silloin, kun Polan tehtaanmyymälä suljettiin Lappeenrannassa. Löysin myymälästä samalla kerralla ihanan villakangashameen viiden euron hintaan, ja jo maksettuani huomasin oven vieressä pienen korin, joka oli täynnä tuollaisia vyötärövoita. Niitä sai ottaa ilmaiseksi, joten otin mukaan kaksi - vaalean ja tummanruskean. Alla tarkempi kuva vyöstä.


Jalassa olivat tänään Zaran ruskeat remmiballerinat. Nämä kaunokaiset lähtivät mukaan Espanjasta syksyllä 2007. Vagabondit sujahtavat jalkaani heti kun olen saanut ne käsiteltyä nahan suoja-aineilla (niiden on syytä kestää hyvässä kunnossa seuraavat kymmenen vuotta).


Eipä tässä tällä kertaa muuta. Jos vain saisin aikaiseksi ottaa miljoona valokuvaa, niin lähiaikoina olisi mahdollista nähdä katsaus laajaan korvakorukokoelmaani!

2 kommenttia:

rau kirjoitti...

oi miten ihana paita! ja kengät : )

Sonja kirjoitti...

voi kiitos :) nuo kengät on ollu kyllä liian vähän käytössä verrattuna siihen miten ihanat ne on!