tiistai 26. toukokuuta 2009

honey, we're home!

Pitkäaikaiset intohimoni kohteet ovat viimeinkin kotiutuneet luokseni! Kuljeskelin kaupungilla poikaystäväni siskon kanssa ylioppilaslahjojen ostoaikeissa, kunnes eksyimme kenkäkauppaan ja bongasin söpöläiseni odottamassa minua erään kenkähyllykön alimmalla hyllyllä. Sovitin paria ensimmäistä kertaa ja se oli menoa.. Ne olivat täydelliset!


Tarkoitukseni ei tosiaan ollut vinguttaa pankkikorttiani henkilökohtaisiin ostoksiin, mutta tällä kertaa en voinut muuta. Myyjä vielä veti "tämä koko on kyllä aika yleinen, ettei kannata liian kauan odottaa.."-kortin, ja ajatuskin siitä, että jäisin ilman Grazielojani oli kauhistuttava. Vaikka hinta olikin aika suolainen, odotan kenkieni lunastavan laatuodotukseni ja sainpa neuvoteltua itselleni kenkälankin kaupan päälle.

Tänään oli muuten ihanan lämmin ilma! Vietin iltapäivän rannalla pelaten beachia taitojeni puitteissa, minkä jälkeen siirryin kaupungille pyörimään. Tämän jälkeen tulin kotiin, siivosin 15 minuuttia ja lähdin pitämään tanssitreenejä. Olin kotona yhdeksän maissa illalla ja nyt jumiuduin koneelle. Voisin tässä samalla katsoa hieman atk-kurssitehtäviä ennen nukkumaanmenoa.

Lopuksi vinkkaan kaikille lukijoille, että m!nt cornerissa on meneillään arvonta!

P.S. Kenkien harhautuksesta huolimatta sain ostettua yhden ylioppilaslahjan. One down, one to go.

Ei kommentteja: