perjantai 24. huhtikuuta 2009

keskiviikosta perjantaihin.

Tällä viikolla on ollut tapahtumaa jos jonkinlaista. Maanantai ja tiistai olivat vielä jokseenkin rauhallisia, mutta keskiviikosta asti on meininkiä riittänyt.

Keskiviikkoiltana järjestettiin perinteinen Willimiehen Wipellys, jonka ansiosta haalareihin sonnustautuneet yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijat valtasivat keskustan. Tapahtuman tarkoituksena on käytännössä juominen, onhan kyseessä opiskelijatapahtuma. Jokaisella osallistujalla on wipellyspassi, johon kerätään leimoja jokaisesta juodusta juomasta. Useat kuppilat olivat yhteistyössä tapahtuman kanssa, ja näistä paikoista saikin juomia opiskelijabudjettiin sopivalla hinnalla. Tarjolla oli esimerkiksi mahdollisuus avata terassikausi Lappeenrannan kauniin sataman ravintolalaivoilla, Prinsessa Armaadalla ja Suvi-Saimaalla. Kilpailuaika alkoi viideltä ja loppui puoli 10, jonka jälkeen leimojen määrä laskettiin yhteen. Suorituksien perusteella wipeltäjät palkittiin haalarimerkillä illan päätteeksi. Kilpailusarjat olivat siis RENTO, KILPA ja DOPING.

Tässä siis oma saavutukseni, jonka kiinnitän pian violettiin haalariini...


Ei huono suoritus ihmiseltä, jolla on ehkä maailman huonoin alkoholitoleranssi, vai mitä? ;)

Osallistuin tapahtumaan poikaystäväni ja hänen siskonsa kanssa ja illan mittaan porukassa pyöri muitakin tuttuja. Fiilis oli korkealla koko illan ja muutenkin oli todella hauskaa! Tämä oli kuitenkin ensimmäinen opiskelijatapahtuma, johon osallistuin fuksiaisteni jälkeen, joten oli mukavaa juosta kaupungilla muiden opiskelijoiden joukossa :)

No, siirrytäänpä opiskelijatunnelmista torstaihin.

Tällä päivällä oli minulle tärkeä merkitys, sillä vietimme poikaystäväni kanssa seurustelumme 2. vuosipäivää. Juhlistimme asiaa syömällä lounasta kiinalaisessa ravintolassa ja hyvää ruokaa olikin (I just love spring rolls!). Poikaystäväni on minulle todella rakas ja tärkeä, ja hän on, ehkä tietämättään, opettanut minulle paljon uutta elämästä ja itsestänikin. Arvostan myös suuresti sitä, että hän on tukenut minua alusta asti kaikissa elämäni asioissa ja tilanteissa, enkä ole pannut pahakseni ajoittaista matikan tukiopetustakaan :)


Tänään perjantaina minulla on vapaapäivä. Ystäväni herätti minut aamulla soitollaan ja kampesin itseni ylös sängystä tapaamaan häntä ja pientä kummityttöäni. Kiertelimme vaatekaupoissa ja juttelimme niitä näitä samalla, kun kummityttöni nukkui vaunuissa. Hän on kyllä niin suloinen!

Vaatteet jäivät kauppoihin, mutta Anttilan tarjousten takia mukaani tarttui paljon kosmetiikkaa:


Sunsilkin shampoo, Pepsodentin hammastahna ja Doven deodorantti ovat luottotuotteitani. Sen sijaan uusia tuttavuuksia ovat Herbinan puhdistusmaito ja kosteuttava kasvonaamio. Kahden edellisen kylkiäisenä sain myös Herbinan kimallesuihkeen, joka saattaa päästä käyttöön vapun tienoilla yliopiston parkkiksella... Siitä lisää myöhemmin.

Puuterini on vedellyt viimeisiään jo monta kuukautta, joten tarvitsin kipeästi uuden. Lumenen Natural Code-sarjan meikit olivat -15%, joten iskin kiinni sarjan mineraalipuuteriin. Lisäksi mukaani tarttui intohimoni kohde, KELTAINEN kynsilakka, sekin Natural Code.

Olipas siinä päivitystä kerrakseen.. Muutaman tunnin päästä suuntaan äitini luo maalle pesemään pyykkiä, minkä jälkeen tulen takaisin kotiin pakkaamaan, sillä lähden viikonlopuksi jälleen leirille. Adios!

Sydämet täältä.

Ei kommentteja: