perjantai 10. huhtikuuta 2009

tästä se lähtee..

Noniin. Oma blogi. Miten tässä näin kävi?

Olen jo monen kuukauden ajan seurannut aktiivisesti useita suomalaisia muotiblogeja ja jäänyt niihin totaalisesti koukkuun. Ihailen bloggareiden tyylejä, kadehdin heidän kirpparilöytöjään (miksen voi koskaan löytää mitään kivaa?) ja inspiroidun heidän luovista tuunauksistaan. Pikkuhiljaa mielessäni alkoi pyöriä ajatus "osaisinkohan minäkin pitää blogia?".

En ole koskaan pitänyt päiväkirjaa kuukautta pidempään, mutta nautin kirjoittamisesta. Lukiossa innostuin kirjoittamaan yhä enemmän, mistä voin kiittää äidinkielenopettajaani, joka kannusti asiassa eteenpäin ja antoi rakentavaa kritiikkiä. Äidinkieli olikin yksi niistä harvoista yo-kirjoitusten aineista, josta uskoin selviäväni kunnialla ilman suurempaa paniikkia. Kirjoituksista on kuitenkin jo pari vuotta, ja yksi blogin aloittamisen syistä onkin saada tyydytettyä kirjoittamisen intoani ja verestää muistojani tekstin tuottamisesta. Jään mielenkiinnolla seuraamaan millaisia sepustuksia saan aikaiseksi... :)

Kokonaiskuva blogini sisällöstä on vielä kovin häilyvä, enkä oikeastaan haluakaan luokitella sitä mihinkään tiettyyn kategoriaan. Sen tiedän, että blogini tulee koostumaan asioista, joita minä pidän mielenkiintoisina tai itselleni tärkeinä. Siksi olenkin iloinen, jos samanhenkiset lukijat löytävät blogini. Mielestäni tässä kaikessa blogipaljoudessa onkin hienointa, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Itsekin seuraan useita blogeja, sillä niissä jokaisessa on jotakin, mihin pystyn samaistumaan. Lisäksi ne ovat oivaa ajanvietettä!

Ensimmäinen postaukseni lähenee loppuaan ja jatkan myöhemmin taistelua parantaakseni blogini ulkoasua. Huomenna suuntaan rakkaan isosiskoni luokse Lahteen ja sunnuntaina palaan taas takaisin omaan kotiini.

Oloni on toiveikas: tästä se lähtee.. ;)

2 kommenttia:

W kirjoitti...

Hei kuulostaa ihan samalta kuin minun blogin aloitus...Onnea siis ja hyvältä näyttää jo nyt! :)

Sonja kirjoitti...

Kiitokset siulle, teknisten asioiden kanssa joutuu välillä vähän painimaan mutta kirjoittaminen onneksi vielä luonnistuu :)