maanantai 13. huhtikuuta 2009

viimeinen lomapäivä.

Päivä sujui suunnitelmien mukaan yleisen rentoutumisen parissa. Nukuin tavastani poiketen aivan järjettömän pitkään, söin mämmiä aamupalaksi, lähdin poikaystäväni kanssa hänen siskonsa luo katsomaan elokuvaa, joka oli ihan järjetön, mutta todella hauska, ja nyt olen jälleen kotona. Huomenna on taas paluu arkeen, mutta juhlapyhien kunniaksi tässä vielä kuva pääsiäiskanastani ja narsissiruukustani.


Loman aikana en ole paljoa jaksanut miettiä pukeutumista, joten vaatteissa mentiin tänäänkin aika peruslinjalla. Talvisin pukeudun enimmäkseen tummiin väreihin, mutta näyttää siltä, että kevät on hieman päässyt vaikuttamaan minuunkin. Täytyy kyllä myöntää etten ole talvipukeutumisessa ihan parhaimmillani, mutta ehkä ilmojen lämmetessä ja auringon näyttäytyessä uskaltaudun käyttämään hieman värikkäämpiä vaatteita. Oranssista on hyvä aloittaa, tässä siis päivän asu:


musta bolero - H&M
oranssi toppi - H&M
mustat farkut - Vero Moda


Kuvan luottofarkkuni ovat palvelleet minua uskollisesti jo parin vuoden ajan. En edes halua ajatella sitä päivää, jolloin ne hajoavat, sillä en varmaan koskaan tule löytämään yhtä hyviä housuja, nyyh.. Nämäkin löysin itseasiassa stylistin avustuksella, Helsingin reissuni aikana Forumin myymälässä oli jonkinlaiset muotipäivät ja ilmainen stylistipalvelu. H&M:n perustoppeja omistan varmaan kymmenen eri väreissä, sillä niissä on mielestäni loistava hinta-laatusuhde.

Nyt on aika ryhtyä valmistautumaan huomiseen koulupäivään. Unirytmini on täysin sekaisin loman jäljiltä, mutta kaipa se tästä tasoittuu... toivottavasti :)

Ei kommentteja: