sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

kotona jälleen!

Olipas kiva viikonloppu!

Lienee helpointa aloittaa lauantaista, jolloin puolen päivän kieppeillä hyppäsin junaan kohti Lahtea. Matka taittui nopeasti musiikkia kuunnellessa ja kirjaa lukiessa, ja pian seisoinkin Sokoksen kulmalla halaamassa siskoani. Long time, no see :)

Kiertelimme pari tuntia keskustan kaupoissa, joista mukaani ei tarttunut mitään (onneksi, olisi tarkoituksena säästää rahaa kesän ulkomaanmatkaa varten..). Saavuttuamme siskoni luo vajosimme sohvan uumeniin ja siitä alkoikin illan telkkari- ja herkuttelumaraton. Olemme pesunkestäviä tv-addikteja ja pitäähän siinä samalla napostella jotain. Huomauttaisin kuitenkin, että noudatimme täysin siskoni vuodenvaihteessa alkanutta karkkilakkoa (ihailen moista itsehillintää). Kampesin itseni hieman myöhemmin pois sohvalta ja pääsin pitkästä aikaa käymään saunassa, hurraa! Rrrrakastan saunomista.

Sokoksen S-marketin laajasta juustovalikoimasta lähti mukaan muutama paketti ja illan edetessä avasimme valkoviinipullon ja julistimme viini-juustoillan alkaneen. Tarjolla oli voileipäkeksejä ja viinirypäleitä sekä juustopuolelta brietä, brandy-pähkinäjuustoa, välimeren goudaa ja sinihomejuustoa. Nam!


Kuva täältä.

Aikaisin sunnuntaiaamuna heräsin salamavaloon, kun siskoni otti minusta kuvan. Ihme aamuvirkku.. ;) Shokkiherätyksen jälkeen söimme aamupalaa ja raidasimme siskoni vaatekaapin, josta mukaani lähti muutama vaatekappale. Pian olikin jo aika suunnata kotia kohti, toivottavasti näemme siskoni kanssa taas pian!

Poikaystäväni haki minut juna-asemalta, ja lähdimme hänen perheensä luo syömään pääsiäisateriaa. En muista milloin olisin edellisen kerran syönyt lammasta, mutta joka tapauksessa se oli todella hyvää! Jälkiruoaksi oli piirakkaa, sekin oikein maukasta vaniljakastikkeen kera. Iltasella suuntasin tyhjään lapsuudenkotiini pariksi tunniksi, porukat palaavat lomareissulta vasta huomenissa. Joka tapauksessa siellä on aina yhtä mukavaa käydä, seuraavan kerran menen sitten kun muutkin ovat kotiutuneet :)

Onneksi huomenna on vielä lomaa, ehtii vielä vähän rentoutumaan ennen paluuta koulun penkille ja ehkä mussuttaa hieman lisää suklaata.

Oikein mukavaa pääsiäistä!

Kuva täältä.

Ei kommentteja: