torstai 8. lokakuuta 2009

new moon is coming!

Enää ei tarvitse odottaa kovin pitkään Twilight-saagan toisen osan, New Moonin, saapumista valkokankaille. Ensi-ilta häämöttää marraskuun puolella ja Stephenie Meyerin kirjojen ystävänä odotan sitä "kuin kuuta nousevaa".


Ihanaa päästä sukeltamaan uudelleen Bellan ja Edwardin tarinaan. Kirjat ovat aina tapahtumiltaan laajempia ja kuvaukseltaan tarkempia kuin elokuvat, mutta itse näen kirjojen pohjalta tehdyt elokuvat hyvinä visuaalisina tukipilareina, jotka vahvistavat lukukokemusta. Ja pääsenpähän taas elokuviin huokailemaan Edwardin ja Jasperin perään!

Roolihahmot viedään usein jatko-osissa ns. seuraavalle tasolle, eli esimerkiksi maskeerausta ja puvustusta päivitetään hieman. Myös yleiseltä ilmeeltään elokuva näyttää trailerin perusteella todella hienolta, eikä erikoisefekteissäkään ole pihistelty. Jännittävää nähdä, miten ohjaajavaihdos ja elokuvan nopeatahtinen produktio ovat vaikuttaneet lopputulokseen.


Tuttujen kasvojen näkemisen ohella odotan innolla uusien hahmojen, kuten esimerkiksi Volturin ja susien, esittelemistä. Lisäksi odotan erityisesti Dakota Fanningin roolisuoritusta - Jane kun on kirjassa niin hyytävä hahmo.

Alhaalla olevasta linkistä löydät leffan trailerin.

Exclusive 'New Moon' Trailer Premiere

Kuva täältä ja täältä.

Ei kommentteja: