lauantai 17. lokakuuta 2009

it all begins with a dream..

Kodin hengetär-päivä on sujunut suunnitelmien mukaan välillä tenttiin lueskellen. Maanantaina alkaa tiukka tenttiviikko ja haluan kämpän jokseenkin inhimilliseen kuntoon, sillä olen huomannut hyvän siisteystason ja järjestyksen vaikuttavan positiivisesti lukemiseeni. Ehkä ajatukset eivät lähde harhailemaan logistiikasta tai kansainvälisestä kaupasta niin helposti, kun ei pode huonoa omatuntoa laiskasta siivoamisesta.

Söin äsken ison lautasellisen pinaattikeittoa ahkeran kylppärin puunaamisen jälkeen, ja kylläisenä onkin hyvä käydä laittautumaan iltaa varten ja palkita itsensä hyvällä seuralla. Hetken mielijohteesta päätin lähteä ystävieni kanssa elokuviin katsomaan paljon mainostettua Fame-elokuvaa, joka sai eilen ensi-iltansa.


Tanssin ystävänä odotan Famen näkemistä kovasti, elokuvassa on varmasti aivan mielettömän hienoja tanssikohtauksia. Ensimmäisen kerran tutustuin Fameen vuosia sitten erään lähialueen nuorisoteatterin produktion kautta, mikä oli jo itsessään niin vaikuttava, että odotukseni ovat elokuvan suhteen aika korkealla. Yksi elokuvan päätähdistä on muuten So You Think You Can Dance-sarjasta tuttu Kherington Payne ja samaisen ohjelman tuomariston puolella esiintynyt Debbie Allen tähdittää myös elokuvaa.

Tunnusmusiikki soi jo päässäni: Fame! I'm gonna live forever..

Kuva täältä.

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

No oliko hyvä leffa? Onnea tentteihin!

Emma kirjoitti...

Eikö vain ;D Myö tullaa LPR vast 22. pvä...

Emma kirjoitti...

Miun blogissa on siulle haaste ;)