perjantai 16. lokakuuta 2009

happy b-day tipu!

Eräs tärkeä ystäväni täytti tänään vuosia. Olemme tunteneet toisemme jo pitkän tovin, sillä tapasimme ensimmäisen kerran tarhassa joskus kolmevuotiaina ja olimme siitä hetkestä lähtien erottamattomat. Minusta on hienoa, että ystävyytemme on säilynyt läpi vuosien, ja vaikka emme nykyisin näekään niin usein kuin esimerkiksi ala-asteella, on mukavaa höpötellä uusimpia juttuja puhelimen välityksellä. Sitä myös odottaa enemmän niitä kertoja, kun aikataulut sattuvat sopimaan yhteen ja pääsee juttelemaan ihan kasvotusten. Muistelen edesottamuksiamme lämmöllä - ja odotan jännityksellä kaikkea sitä, mitä tulemmekaan jatkossa keksimään!



Halusin tänä vuonna muistaa ystävääni jollakin itse tehdyllä lahjalla. Inspiraatio lähti sopivan sävyisestä Novitan Rose-mohairlangasta, johon olen tällä hetkellä täysin hullaantunut. Neuloin lahjaksi huivin ja pipon, joiden ohjeet löysin vanhoista Suuren Käsityölehden numeroista (SK 11-12/2008 ja SK 2/2008). Kuvaan pääsivät myös eilen parvekkeen kaunistukseksi istuttamani kanervat.


Lähikuvassa pipo, eikös olekin suloinen?


Ja huivi. Oli tuossa tekemistä, mutta lopputulos on kyllä aivan mahtava.
Kiitokset Emmalle ohjeen selventämisestä!


Ja pitkästä aikaa taas päivän asua, joka koostui lähinnä rakkaista mustista farkuistani ja vaatekaappiin aikoja sitten unohtuneesta paidasta. Nuo housut ovat todella pukeutumiseni peruspilari!

paita - Lindex
toppi - Ellos
farkut - Vero Moda
kaulakoru - Lindex
korvikset - Asos
sukat - Emman tekemät


P.S. Kiitos Daim-kakusta!

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ollos hyvä :P Kyllä tuon ohjeen kanssa kiroltiinkin... Ja sukatkin edelleen käytössä :D

Sonja kirjoitti...

Juu, kyllä sukat on vieläki käytössä, nää on miun lempparit <3