torstai 1. lokakuuta 2009

parin viikon takaa.

Kävimme erään hyvän ystäväni kanssa pyörimässä keskustan kaupoissa pari viikkoa sitten, ja aika sekalaista tavaraa tuli ostettua - onneksi ei kuitenkaan mitään turhaa! Seuraavaksi esittelen vain ne ostokset, jotka lähtivät mukaan The Body Shopista. Mitähän tuolta paketista paljastuukaan?


Syy, miksi ylipäätään menin kyseiseen kauppaan etsimään tarvitsemaani, oli hyvä palvelu. Eräs ystäväni kertoi, että liikkeessä on todella ystävällinen ja avulias naismyyjä, joka esitteli hänelle asiantuntevasti kaupan meikkivalikoimaa. Koska itsekin tarvitsin neuvoja meikkiasioissa, suuntasin Body Shopiin.

Mukaani lähtivät siis poskipuna ja aloe vera-dödö. Poskipuna on ollut minulle ikuinen murheenkryyni: en osaa valita oikeaa sävyä, en osaa levittää sitä oikein... - vaan ei enää. The Body Shopin myyjä auttoi minua valitsemaan omaan ihonsävyyni sopivan poskipunan, ja opetti minulle jopa sen, miten tuotetta tulee levittää omien kasvonpiirteideni mukaisesti.

En edes pysty kuvailemaan sitä, kuinka kiitollinen olen näistä neuvoista. Mieluummin maksan hieman enemmän tuotteesta JA hyvästä palvelusta, kuin nappaan muutamalla eurolla väärän sävyisen Rimmelin poskipunan Anttilan hyllyltä. Poskipunan lisäksi ostin myös uuden deodorantin, joka kuuluu Aloe Vera-sarjaan. Tuote on havaittu toimivaksi jo muutamia vuosia sitten, ja palaan mielelläni käyttämään sitä jälleen. Kaupan päällisiksi sain vielä näytteen kosteusvoiteesta!

Kaikki edellinen tapahtui muuten paria minuuttia vaille kuusi, eli silloin kun liike suljettaisiin. Luulimme ystäväni kanssa kaupan menevän kiinni vasta tunnin päästä, joten emme edes osanneet pitää kiirettä ostostemme kanssa, mutta myyjä suhtautui meihin silti hyvin kiireettömästi. Kiitos myös siitä!

P.S. Aiheeseen liittyen, More to love:n tytöillä on meneillään blogiarvonta muutamasta The Body Shopin tuotteesta, ja siihen voi osallistua vielä tänään. Kannattaa siis käydä osallistumassa ja ehdottomasti tutustua blogiin - se on niin hauska, että siihen jää koukkuun!

Ei kommentteja: