keskiviikko 7. lokakuuta 2009

glamouria arkipäivään.

Kuten kaikki jo varmaan tietävätkin, seuraan hyvin aktiivisesti julkkisten pukeutumista niin arkena kuin punaisella matollakin. Syysmyrskyn vielä riehuessa ulkona olen jo aloittanut talven palkintogaalakauden odottamisen.

Syyskuun puolella Jenkeissä järjestettiin Primetime Emmy Awards-gaala, joka itseasiassa näytettiin myös Subilla jokin aika sitten. Pähkinänkuoressa Emmy-palkinto on televisio-alan parhaimmille suunnattu kunnianosoitus, joka jaetaan vuosittain. Emmyjä on kahdenlaisia: Primetime Emmyjä, jotka jaetaan parhaaseen katseluaikaan pyöriville sarjoille, ja Daytime Emmyjä, jotka jaetaan päiväohjelmiston sarjoille (esim. Kauniit ja Rohkeat). Daytime Emmyt jaetaan omassa gaalassaan, joka pidetään kesällä ennen Primetime Emmyjen palkintogaalaa.

Minä tietysti tarkastelin Emmyjen jälkeisenä päivänä punaisen maton valokuvia ja valitsin omat suosikkini parhaiten pukeutuneista tähdistä. Tällä kertaa punaisella matolla näkyi poikkeuksellisen paljon punaista, valkoista ja mustaa, sekä pöyhkeitä prinsessamekkoja.

2009 PRIMETIME EMMY AWARDS

Leighton Meester (Gossip Girl)

Mekko, meikki ja kampaus osuivat minun mielestäni napakymppiin. Ehdoton ykkönen, aivan täydellinen.


Ginnifer Goodwin (Big Love)

Ginniferin pukeutumisessa on aina jotain jännittävää, ja tällä kertaa hän on valinnut yksinkertaisen siluetin kirkkaalla värillä höystettynä.
Uusi keijukaiskampaus on myös ihastuttava!


January Jones (Mad Men)

Tämä nainen osaa pukeutua! Atelier Versacen korsettimekko sopii täydellisesti vaalealle Januarylle, ja se on myös ajankohtaisen trendikäs metallisilla yksityiskohdilla ja cut-outeilla. Lisäksi naisella on ehkä maailman siistein nimi.


Kate Walsh (Private Practice)

Katen puku on kovin yksinkertainen, mutta helmiäishohtoinen kangas ja laskeutuvat yksityiskohdat saavat minun ääneni.
Mukavuudenhaluinen Sonja polvistuu tämän mekon edessä.


Mary-Louise Parker (Weeds)

Voisiko tästä naisesta uskoa, että hän on jo yli 40-vuotias? Mary-Louise Parker näyttää hyvältä tummanvioletissa lyhyessä mekossaan, jonka jujuna on iso rusetti vyötäröllä. Kampauskin on mielestäni kohdallaan, olen sotkuisten nutturoiden kannattaja.


.... ja vielä viimeiseksi kunniamaininta Heidi Klumille (Project Runway)


Nainen on viimeisillään raskaana ja näyttää UPEALTA. Heidi luotti mustan värin hoikentavaan vaikutukseen ja kommentoi itse vartalonmyötäistä pukuaan sanomalla "the bigger you get, the smaller you go!" Toimii.

Mikä on sinun suosikkisi?

1 kommentti:

Emma kirjoitti...

Oih tuota glamouria! Heidi Klum on ehdottomasti ykkönen. Miun blogissa on siulle jotain ;)