lauantai 15. toukokuuta 2010

itsehillinnän tarpeessa.

Rakkaiden Grazielojeni hankkimisen jälkeen vakuutuin siitä, että Vagabondiin kannattaa satsata. Kohtalokas visiitti merkin nettisivuille sai minut harkitsemaan vakavasti toisen (ja kolmannen, ja neljännen, ja....) kenkäparin kotiuttamista. Kesällä se saattaisi jopa onnistuakin, sain nimittäin kuin ihmeen kautta palkallisen kesätyön omalta alaltani!



1. Lugano

Nähtyäni kengät Cosmopolitanissa jonkin aikaa sitten en ole saanut niitä mielestäni. Ihastun nykyään kaikkiin malleihin, joissa on paljon solkia (jos muistatte vielä ne potentiaaliset puukengät). En omista yksiäkään kiilakorollisia kesäkenkiä ja nämä olisivat aivan täydelliset yksilöt paikkaamaan tuon aukon kenkätelineessäni!

2. Madeira

Aah, täydelliset nauhakengät. Need I say more?

3. Porto Cervo

Harmaa sävy, peep toe-malli, paksuhko korko ja cut-outit voittivat minut puolelleen noin sekunnissa. Nämä on pakko saada.

Tulevan kuukauden haaste onkin pitää itsensä kontrollissa kenkäkaupoissa - olisihan se hienoa, että olisi varaa maksaa ensi kuun vuokra! Ensimmäinen palkka tulee jossain vaiheessa kesäkuuta, eli sinne saakka olisi sitten sinniteltävä.... nnnggh.

Kuvat täältä.

1 kommentti:

Emma kirjoitti...

Iiik, ihania... Tsekkaa miun uus blogi!