torstai 13. toukokuuta 2010

kopiokissa: gwyneth paltrow.

Gwyneth Paltrow on viime vuosien aikana noussut kovaa vauhtia maailmanluokan fashionistojen joukkoon. Itse ihailen hänen klassista ja siistiä, mutta särmikästä tyyliään yli kaiken, ja lähiaikoina siitä onkin tulossa enemmän juttua.

Maistiaisina ajattelin tarjota lukijoille pari ehdotusta miten kopioida Gwynethin tyyli. Kukaan ei näytä bleiserissä niin hyvältä kuin hän, joten tässä kaksi erilaista tapaa pukea kyseinen vaatekappale. (klikatkaa kuvia isommaksi, menivät mössöksi ladatessa)


Ensimmäisessä tyylissä on enemmän asennetta, mikä sopii hyvin rokkarin morsiamelle. Harmaasävyinen printtipaita on yhdistetty tyttömäiseen Burberryn solmuhameeseen ja mustaan boyfriend-malliseen bleiseriin. Rento tyyli viimeistellään käännetyillä hihansuilla, nahkaisilla nauhanilkkureilla ja värikkäällä kaulakorulla. Suoristettu tukka on rennosti auki keskijakauksella Gwynethille ominaiseen tapaan.



Toinen look on klassisempi ja sopii hyvin edustamiseen. Tyyli koostuu valkoisesta yläosasta, happopestyistä pillifarkuista ja mustista peruskorkkareista. Farkut tuovat muuten hyvin viralliseen asuun hitusen rentoutta.

Näitä "kopiokissoja" oli kyllä hauskaa tehdä, eli tällaisia postauksia voi luultavasti odottaa jatkossakin! Näppärille ompelijoille muuten vinkiksi: viime kuun Trendissä oli ohje siitä, kuinka surautetaan himoitun solmuhameen vastine ihan omalla ompelukoneella.

Kuvat täältä, täältä, täältä, ja täältä.

Ei kommentteja: