maanantai 10. toukokuuta 2010

kopsis.

Vappu tuli ja meni, ja kivaa oli. Oli kieltämättä jännää tulla ulos jatkopaikasta vain huomatakseen kellon olevan melkein kuusi aamulla ja auringon jo nousseen. Onpahan tuokin nyt koettu!

Oli miulla joka tapauksessa asiaakin, ihan jopa trendijuttuja. Yhdeksi kevään ja kesän trendiksi ovat muodostuneet puukengät, joista en ole sen kummemmin koskaan innostunut. Esimerkiksi alla olevat kengät ovat mielestäni liian tylsät (ja luultavasti hiostavat), enkä ainakaan itselleni osaa niitä kuvitella.



Nyt on kuitenkin päässyt käymään niin, että huomasin itsessäni pienen positiivisen reaktion bongattuani nämä yksilöt Asoksen nettikaupasta. Näissä kengissä on reilusti asennetta verrattuna perinteisiin muulimalleihin, vaikka korko ja pohja ovatkin samanlaiset kuin yllä olevissa inhokeissani. Yksityiskohdilla saa ihmeitä aikaan.


Vaikka puukengät ovatkin nyt suurinta huutoa, en silti ole vielä täysin vakuuttunut siitä, että minun tarvitsisi sellaiset hankkia. Jos kuitenkin haluaisin hypätä kyseisen muotivirtauksen mukaan, aloittaisin juuri tästä parista.

Miten on, iskeekö puukenkävillitys?

Kuvat täältä.

Ei kommentteja: