sunnuntai 20. joulukuuta 2009

the K.E.N.K.Ä. 2010.

Muutamia päiviä sitten sain Andiamo Clubin jäsenenä sähköpostin, jossa esiteltiin tuoreen The K.E.N.K.Ä. 2010-voittajan, Emmi Malmströmin, mallisto. Tykkäsin jo edellisen voittajan Andiamo by Sonja-mallistosta (enkä pelkästään siksi, että suunnittelija on kaimani), mutta tässä mallistossa on jotain vielä erityisempää, mikä vetoaa minuun äärimmäisen voimakkaasti. Onkos tämä nyt sitä rakkautta ensisilmäyksellä?



Ehdoton suosikkiparini on New York, näistä tulee ihan mieleen italialaiset gansterimafiosot. Tuo vetoketju on ihana, ja mikäpä olisikaan tyylikkäämpää kuin klassinen mustan ja valkoisen yhdistelmä?



Hyvänä kakkosena tulee Tokyo. Olen hullaantunut kaikkiin violetin sävyihin syksyn aikana, ja näköjään jatkan samalla luumuisella linjalla myös ensi keväänä. Lisäksi T-strapilla varustetut kengät ovat aina miellyttäneet minua. Tässäkin mallissa on ihana yksityiskohta!

Andiamo by Emmi saapuu myyntiin Andiamoihin ensi vuoden maaliskuussa. Hitusen hintavia nuo kengät kyllä ovat, mutta elättelen toivoa siitä, että opiskelijabudjetista löytyisi hieman varaa jompaankumpaan pariin..

Kuvat: Andiamo

Ei kommentteja: