maanantai 5. huhtikuuta 2010

hienostelua.

Missasin täysin alkuvuoden palkintogaalat, sillä suurin osa niistä osui juuri Perun matkani ajalle. Matkan aikana en luonnollisestikaan pyörinyt netissä tutkimassa julkkisten iltapukuvalintoja, vaan keskityin oppimaan ja nauttimaan perulaisesta kulttuurista. En kuitenkaan tahdo kokonaan sivuuttaa gaalapukeutumisen ruotimista, joten esittelen tässä kohtaa omia suosikkejani Golden Globeista ja SAGeista. Oscareihin palaan hitusen myöhemmin, niistä on kumminkin enemmän sanottavaa.

GOLDEN GLOBE AWARDS


Omiksi suosikeikseni näissä kekkereissä nousivat Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin, Anna Paquin, Olivia Wilde ja Maggie Gyllenhaal.


Jännittävää, että Chloë ylsi listalleni, sillä en yleensä ymmärrä hänen tyyliään, vaikka sitä monet ylistävätkin. Tällä kertaa Chloë valitsi hempeän röyhelöisen iltapuvun, ja minusta se oli yksi illan onnistuneimmista tyyleistä. Ikisuosikkini Ginnifer taas juhli nuorekkaassa ja pirteän värisessä cocktail-mekossa - pisteet kotiin.

Anna Paquin on häikäisevä Stella McCartneyn luomuksessa. Olen muuten alkanut seurata True Bloodia televisiosta ja jäin siihen heti koukkuun (ei kyllä liene yllätys). Olivia Wilden yksinkertaisen kaunis puku luottaa kimallukseen, ja mikä hienointa, se huutokaupattiin gaalan jälkeen ja tuotot lahjoitettiin Haitin avustamiseen. Maggie puolestaan pääsi listalleni modernilla lohenpunaisella merenneitopuvullaan ja kyvyllään ottaa muotiriskejä.

SCREEN ACTORS GUILD AWARDS

Kolmen kärki SAG-gaalasta sisältää Diane Krugerin, Kate Hudsonin ja Sandra Bullockin.


Dianen keltainen puku on ihanan erilainen, mutta siluetiltaan äärimmäisen hienostunut ja tuo mieleen vanhan Hollywoodin. Maggien tavoin hän ei pelkää ottaa riskejä muodin suhteen ja useimmiten se kannattaa - kuten nytkin.

Kate Hudson on aina kuulunut suosikkeihini tyylin suhteen, ja eikä hän pettänyt tälläkään kertaa. Valkoisessa puvussa on hieno hopeinen yksityiskohta ja avoin selkä tasapainottaa hyvin peittävää etuosaa. Sandra Bullock puolestaan pukeutui Alexander McQueenin virtaviivaiseen luomukseen. Puku on aivan upea ja kokonaisuudessaan tyyli on hyvin onnistunut.

Seuraavassa postauksessa sitten Oscareiden parhaat!

Kuvat täältä.

Ei kommentteja: