perjantai 31. heinäkuuta 2009

heinäkuun viimeinen.

Tältä näytin tänään:



paita: Lindex
housut: H&M
kengät: Vagabond (Spiraali)

Tarkkasilmäiset bongasivat ensimmäisenä uudet hiukseni: miulla on otsatukka! Tästä on jo aikaa kun olen viimeksi tehnyt näin radikaalin muutoksen hiustyyliini, mutta pitkään mietittyäni päätin uskaltautua leikkaamaan otsiksen. Saa nähdä tuleeko tästä pysyvä muutos, mutta ainakin nyt olen ottanut otsatukan ilolla vastaan ja kyllästymisen merkkejä tuskin hetkeen kuuluu.



Punainen paita on ostettu joskus kauan aikaa sitten Lindexin alesta. Rakastan noita ihania kukkakuvioita ja liehuvia hihoja ja pirteän punainen väri kruunaa onnistuneen kesälookin. Jalasta löytyvät, kappas vaan, tiuhaan ulkoilevat Vagabondin kullannuput.



Tänään alkaa viikonloppu ja Linnoituksen Yö. Tapahtuma järjestetään jo 18. kerran ja samalla se aloittaa 360-vuotiaan kotikaupunkini juhlaviikon. Tekemistä ja meininkiä varmasti riittää ja aionkin ottaa kaiken irti näistä kahdesta vapaapäivästäni, enkä miettiä töitä YHTÄÄN. Viikonloppu alkaa minun osaltani fetasalaatilla ja eilen paistetuilla juustosämpylöillä ja jatkuu parilla jaksolla Weedsiä, sekä ehkä sitten illemmalla terassilla ja jääkylmällä lonkerolla.. Mistä näitä koskaan tietää, mitä kaikkea sitä keksiikään?


Hyvää viikonloppua kaikille!

maanantai 27. heinäkuuta 2009

oon ollu ahkerana...

.. joskin tällä kertaa käsitöiden suhteen. Oli kuitenkin ihanaa ottaa puikot pitkästä aikaa käteen ja vain ruveta neulomaan. Minulla on vieläkin siskoni joululahjavillasukat hieman kesken (onneksi kuitenkin jo siinä vaiheessa, että valmistunevat yhdessä illassa), koska jostain kumman syystä intoni käsitöihin lopahti moneksi kuukaudeksi. Vasta nyt heinäkuussa olen viimeinkin löytänyt neulomisen kipinän uudelleen.

Tämä ei kuitenkaan ole mitenkään ennenkuulumatonta, sillä olen monena talvena kokenut saman. Aloitan jonkin neulomisprojektin intoa puhkuen, ja yleensä puolessa välissä työtä keksiikin jotain parempaa tekemistä kuin uuden sukan tai lapasen aloittamisen. Työ odottaa viimeistelyä käsityökorissa kuukausia ja juuri silloin, kun kuumimmat kesähelteet hellivät suomalaisia, saan päähäni ottaa villalankakerät kätköistään ja lopettaa sen, minkä talvella aloitin.

Yksi virike neulomisen aloittamiseen heinäkuussa oli ystäviltäni saatu 20 euron lahjakortti lappeenrantalaiseen käsityö- ja askarteluliike Pyöröpuikkoon. Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Pyöröpuikossa katsastamassa tarjonnan ja sen jälkeen olin täysin myyty - järjettömän paljon kaikkia ihania lankoja useissa hyllylokeroissa ja laaja valikoima muita käsityötarvikkeita, sekä paikan mukava ja avulias rouva, joka asiantuntevasti esitteli minulle omiin tarkoituksiini sopivia lankoja. Yllätyin iloisesti siitä, että nuorenkin ihmisen on mahdollista saada hyvää palvelua tämän päivän yhteiskunnassa. Pyöröpuikon uusi vakioasiakas ilmoittautuu!

Kahdellakympillä sain liikkeestä mukaani viisi lankakerää: kaksi kerää Janne-lankaa, joista oli määrä tulla säärystimet, mutta muodostivatkin Seitsemän Veljestä Raita-langan kanssa pitkävartiset sukat, sekä kolme kerää Kauhavan Kangas-Aitan Panda-villabambulankaa. Jälkimmäisistä aion neuloa jonkinlaisen neuleen, mutta malli on vielä harkinnassa.

Tässä kuvaa edistymisestäni:

Tadaa!



Nyt on juuri meneillään se pahamaineinen puoliväli, joka usein koituu neulomusteni kohtaloksi, mutta huolestuneille tiedoksi, että toinen sukka on jo aloitettu!

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

daydreaming.

Yksi kuukauden parhaimmista päivistä on ehdottomasti palkkapäivä. Omalla kohdallani siihen on vielä muutama viikko aikaa, mutta nettikauppojen alesivut saavat haaveilemaan rahaa pursuilevasta pankkitilistä. Valitettavasti opintotuki ohjautuu käytännössä kokonaan asumisen ja elämisen kustannuksiin ja talvikin on elettävä erityisen tiukalla budjetilla, sillä nyt minulla ei ole paljoa kesällä ansaittuja rahoja turvanani.

Vaikka opiskelijan arki onkin välillä tiukkaa on mukavaa haaveilla siitä päivästä, kun kuukausiansiot ovat enemmän kuin 500 euroa. Mihin kaikkeen sitä käyttäisikään rahansa, kun vuokran ja laskujen jälkeen käteen jää hieman ylimääräistä? Ruokaa rakastavana ihmisenä voisin ainakin ostaa vähän kalliimpia ruoka-aineksia ja opetella kokkaamaan erikoisempiakin aterioita kuin makaronilaatikko ja kinkkukiusaus.

Ostan nykyisin aika harvoin vaatteita, joten olisi myös ihanaa ostaa yksilöllisempiä ja korkealaatuisempia vaatekappaleita. Outnetissä surffaillessani valitsin huvikseni vaatteita, laukkuja ja kenkiä, jotka ostaisin, jos minulla olisi tällä hetkellä rajattomasti rahaa käytössäni.


VAATTEET:


Marc by Marc Jacobs



Matthew Williamson

Jonathan Saunders


Stella McCartney


Hervé Léger

LAUKUT:
Chloé
Marc Jacobs

KENGÄT:

Marc Jacobs
Stella McCartney
Rupert Sanderson


perjantai 24. heinäkuuta 2009

sneak peek!

Hih, luin tänään People.comia ja sivuilta löytyi tällainen... Can't wait!

P.S. Rakas siskoni on luultavasti myös innoissaan, reaktio tuohon tiettyyn kohtaan on varmasti aivan samanlainen kuin videon yleisölläkin. Itse kallistun kuitenkin enemmän Edwardin puoleen.

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

täydellistä!

Tänään on ollut ihan mielettömän hieno päivä! Herättiin poikaystävän kanssa kaikessa rauhassa vähän ennen puolta päivää, tilattiin pitsat ja katsottiin koko iltapäivä jaksoja sarjoista Weeds ja Penn & Teller: Bullshit! . Laiskan iltapäivän jälkeen hyppäsimme autoon ja suuntasimme erään ystävämme luo. Hän on hiljattain ostanut neljäpaikkaisen veneen puoliksi toisen ystävämme kanssa ja suunnitelmissa oli veneilyä ja hauskanpitoa. Pääsinpä itsekin istumaan veneen perässä vedettävään donitsiin, ja hauskaa oli! Kertaakaan en tippunut donitsista, mutta tulipa silti talviturkki heitettyä Saimaassa ennen vauhdikasta kyytiäni.

Muutaman tunnin veneilyn jälkeen jätin pojat saunomaan ja lähdin maalle kohti lapsuudenkotiani. Istahdin koneelle mansikkakakun mutustamisen jälkeen tutkimaan lemppariblogieni päivityksiä, ja eksyin ihan yllättäen erään uuden blogituttavuuden sivuille. Hetken sivustoa tutkittuani vakuutuin siitä, että kyseinen blogi on ehdottomasti uusi suosikkini.

Kyseessä on tamperelaisen Anna-Marian pitämä englanninkielinen blogi Fashion Flux. Sivun ulkoasu sekä Anna-Marian tyylit pukeutumisen, kirjoittamisen ja hiuksien suhteen hurmasivat minut aivan täysin, ja nyt alankin urakalla tutkimaan hänen vanhempia kirjoituksiaan uusia postauksia odotellessa :) Käykäähän ihmeessä tsekkaamassa!


P.S. Kävin eilen kampaajalla. Laitan uudesta tukasta kuvia mahdollisimman pian.

P.P.S. Ilmoittautuisiko joku vapaaehtoiseksi ostamaan miulle uuden kameran?

tiistai 14. heinäkuuta 2009

suunnitelmia.

Suomen kesän ailahtelevien säiden takia alkaa viileinä sadepäivinä miettimään oliko kesä nyt tässä. Kesän jälkeen saapuu väistämättä syksy, jolloin opiskelijan arkinen aherrus alkaa jälleen. Olen hyvin suunnitelmallinen ihminen, ja tällaisten päivien aikana sitä käy kertaamaan, mikä minua odottaa elokuun jälkeen.


SYKSYLLÄ AION...


... aloittaa toisen vuoden kansainvälisen kaupan opinnoissani ja opiskella ahkerasti, jotta valmistuisin suunnitelmieni mukaisesti hieman etuajassa.



... oppia lisää saksan kielen koukeroista sekä syventyä maan kulttuuriin ja historiaan (ja jos VIELÄ haluan lisää valinnaisia kursseja niin saatan ottaa osaa myös venäjän kolmannelle peruskurssille).





... matkustaa ensimmäistä kertaa Aasiaan! Syyskuussa minua kutsuu Cheonan Etelä-Koreassa.



... osallistua erilaisiin tanssitapahtumiin, joista ehkä eniten odotan Tanssimaniaa. Tampere, tanhukansa ja Pakkahuone: voiko parempaa yhdistelmää olla?



... olla ensimmäistä kertaa töissä opiskelujen ohessa ja ansaita hieman extrarahaa opintotuen lisäksi. A student's gotta eat... and buy some new clothes from time to time.


Näin heinäkuussa kuitenkin toivon, että kesä on vain lyhyellä katkolla ja saan nauttia lämpimistä ilmoista ja auringonpaisteesta vielä monena tulevana viikkona.

Syksy on vielä kaukana, eikä sitä tarvitsisi vielä miettiä, vai mitä?


Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

torstai 9. heinäkuuta 2009

natalie portman.

Isosiskoni ansiosta olen jo hyvin nuorella iällä kehittänyt kiinnostuksen julkisuuden henkilöihin ulkomaalaisten juoru- ja nuorten lehtien lukemisen ja tv-sarjojen seuraamisen kautta. Monet ihmiset ovat hämmästelleet ja kummastelleet sitä, kuinka monta elokuvatähteä tiedän nimeltä ja miten paljon pystyn kertomaan heistä pelkästään lukemalla People.comia päivittäin. Myönnetään, että tämä ei ole itsensä kehittämisen kannalta mitenkään hyödyllistä ja tiedän sen olevan monen mielestä kovin turhaa, mutta minulle Hollywood-julkkisten seuraaminen onkin juuri aivot narikassa-toimintaa, jota jokainen varmasti päivittäin harrastaa jossain muodossa rentoutuakseen hetkeksi. Vai ovatko esimerkiksi Seiskan tilaajat tilanneet kyseisen lehden vain siksi, että se on niin pirun hyvä TV-lehti? Eihän sitä nyt kukaan oikeasti lue...

Kierrätämme siskoni kanssa toisillamme kaikki lukemamme lehdet. Siskoni keskittyy niissä enemmän juoruihin ja minä taas uppoudun enimmäkseen muotisivuihin. Olen vuosien varrella nähnyt varmaan miljoonia kuvia punaiselta matolta ja tietyt tähdet ovat tyylinsä puolesta jääneet positiivisesti mieleeni. Nyt haluaisinkin esitellä yhden lempparinäyttelijöistäni, jossa mielestäni yhdistyy tasapuolisesti kauneus, tyylikkyys, älykkyys ja lahjakkuus.


NATALIE PORTMAN



Natalie on alunperin syntynyt Israelissa ja vain muutaman vuoden ikäisenä hän muutti perheensä kanssa Amerikkaan. Näyttelijän ura naisella alkoi 12-vuotiaana, jolloin hän tähditti Luc Bessonin Léon-elokuvaa. Sen jälkeen hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat olleet Star Wars episodit I-III, Closer-iholla ja V niin kuin verikosto. Erikoista oli, että Natalie ajeli päänsä kaljuksi viimeksi mainittua elokuvaa varten, mitä kaikki nuoret Hollywood-tähtöset eivät varmasti tekisi, ja onnistui vielä näyttämään hyvälle kyseisessä hiuslookissa punaisella matolla.



Vuonna 2003 Natalie valmistui Harvardin yliopistosta pääaineenaan psykologia. Englannin lisäksi hän puhuu hepreaa, ranskaa ja japania. Poliittisesti valveutunut nainen on jo vuosia ollut vegetaristi, toiminut aktiivisesti ympäristön suojelutyössä ja lisäksi suunnitellut vegaanikenkämalliston Te Casanille. Ai niin joo, ja minun mielestäni hän on yksi maailman kauneimmista naisista. What's not to love?



Tunnen samaistuvani Natalien arkipukeutumiseen, sillä myös hänellä tuntuu olevan sama mentaliteetti "pukeudu siististi, mutta rennosti", eikä siihen muuta tarvitakaan. Mielestäni Natalien tapauksessa on aivan ymmärrettävää, ettei arkena jaksa miettiä liikaa vaatteita kaiken maailman iltarientojen ja punaisten mattojen jälkeen, mutta en vain jaksa omalla kohdallani ymmärtää miksen panosta sen enempää pukeutumiseen - enhän minä liiku koskaan salamavaloissa designer-luomukset ylläni.


Yhteenveto: Natalie on upea arkenakin ja minä vain laiska miettimään vaatteita. Jos saisin päättää, näyttäisin joka päivä samalta kuin Natalie yllä olevassa ElleGirlin kuvauksessa. Kyllä, voisin vaikka nukkuakin tuossa nahkatakissa. Tekee melkein mieli saada oma vaaleanruskea hiusvärikin takaisin.



Iltapukeutumisessa ihailen eniten Natalien kykyä saada yksinkertaiset mekot näyttämään niin hohdokkailta. Yllä olevassa kuvassa Nataliella on päällään 3.1 Phillip Limin mekko, joka ei väriltään ole niitä räikeimpiä, mutta malli on hienostunut ja jujuna on taskut sekä kauniisti koristeltu kaula-aukko.

Alla olevassa kuvassa Natalien Elizabeth&Jamesin mekko herättää huomiota värillään, minkä takia asusteet ja meikki on mietittävä tarkoin. Asukokonaisuus on ihanan nuorekas ja vaikka väri sopii Natalielle niin paljon paremmin kuin minulle koskaan, niin toivoisin kyseisen mekon roikkuvan minunkin vaatekaapissani. Punaiset huulet ja kaunis kampaus kruunaavat koko lookin - kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.



Natalie on Hollywoodin uuden sukupolven kirkkaimpia tähtiä niin valkokankaalla kuin punaisella matollakin. Ensimmäisenä mieleeni tulee vuoden 2005 Oscar-gaala, jossa Nataliella oli päällään Lanvinin kreikkalaisvaikutteinen puku. Joidenkin mielestä mekon väri voi olla valju, mutta minuun tämä iski lujaa, niin väriltään kuin malliltaankin. Myös kampaus oli minun mieleeni: kiharainen nuttura koristeltuna kauniilla pannalla.


Viimeisimpien vuosien perusteella voisi päätellä, että Natalie pitää muotisuunnittelijoiden joukosta erityisesti Lanvinista. Useissa tapahtumisessa ja gaaloissa hän on luottanut ranskalaisen merkin voimaan, ja alla on esimerkiksi pari kuvaa vuoden 2008 Cannesin filmifestivaaleilta, jolloin Natalie oli yksi raadin jäsenistä ja pukeutui lähes pelkästään Lanvinin luomuksiin.



Natalie ei pelkää herättää huomiota kirkkailla väreillä, kuten jo yhdessä ylemmässä kuvassa huomasimme. Ihailtavaa on, että hän on punaisen maton paineiden allakin valmis ottamaan riskejä myös erilaisten muotojen, kuten yllä olevan punaisen röyhelömekon kanssa, minkä People-lehti muuten valitsi yhdeksi vuoden kauneimmista lyhythelmaisista mekoista. Kokonaisuutta ajatellen asusteilla ei ole tehty ylilyöntiä, vaan ne on pidetty mahdollisimman yksinkertaisina.



Myös tämä valkoinen luomus on Lanvinin käsialaa. Nähtyäni tämän kuvan ensimmäisen kerran loin mielessäni linkin mekosta ylvääseen joutseneen. Alaosan muhkeus ja yläosan veistoksellisuus pukevat 160-senttistä Natalieta yllättävän hyvin ja kokonaisuus on muutenkin hyvin hienostunut ja moderni. Kaunista.

Postauksen alussa kirjoitin hieman taustaa lukemistottumuksistani, ja minusta on hienoa, että tämä neito ei seikkaile yhdenkään juorulehden palstalla edesottamuksiensa vuoksi. Natalie on tullut tunnetuksi lämminhenkisenä näyttelijänä, joka tekee hienoja roolisuorituksia, panostaa koulutukseen, välittää ympäristöstä sekä seuraa politiikkaa. Kaikkien juorulehtien lukemisen jälkeen on mukavaa huomata, että Hollywoodissa työskentelee ainakin yksi kaunis, mutta lahjakas nainen, jolla on aivot.

Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

tiistai 7. heinäkuuta 2009

postia englannista.

Bloggaaminen helpottuisi niiiiiiin paljon, jos omistaisin kunnollisen kameran. Tällä kertaa jouduin turvautumaan web-kameraan ja pyydän jo valmiiksi anteeksi alla olevia pikselimössökuvia, joissa ei edes värit näy kunnolla... Postauksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole valittaa tyhmästä kamerasta, vaan aiheena on paljon iloisempi tapahtuma:



Jippii, pikkuinen pakettini saapui! Katsotaanpa, mitä sieltä paljastuu...



Ensimmäisenä esittelen kauniit, uudet korvakoruni. Koska en ole vieläkään ehtinyt esittelemään laajaa korvakorukokoelmaani sen #!=%¤ kameran takia, kukaan ei vielä tiedä rakkaudestani roikkuviin korvakoruihin. Lähiaikoina korvakorumakuni on kuitenkin muuttunut hieman neutraalimpaan suuntaan (ainakin koon osalta) ja orastava nappikorviskokoelmani täydentyi näillä korallin värisillä kaunottarilla. Kooltaan ne ovat hieman tavallisia nappikorvakoruja isommat, mutta sen ja kauniin värinsä ansiosta ne ainakin näkyvät paremmin hiuksieni alta. Seuraavana hankintalistalla ovat kirkkaan turkoosin väriset korvikset.



Toinen ostokseni löytyi Asoksen kauneusalesta. Silloin joskus hieman nuorempana luin siskoni ostamia Sugar-lehtiä ja kuolasin ranskalaisen Bourjois-kosmetiikkamerkin meikkien perään. Onneksi bongasin tämän ruskeasävyisen luomiväritrion edulliseen hintaan, ja vihdoinkin pääsen testaamaan yhtä Bourjoisin tuotteista. Uskon vahvasti siihen, että saan näillä väreillä aikaan luonnollisen silmämeikin, joka sopii muunneltuna niin arkeen ja juhlaan kuin tanssiesiintymisiinikin. Saatan alkuun joutua hieman harjoittelemaan varjostamista, koska en hirveästi meikkaa, mutta mottoni mukaan harjoitus tekee mestarin! Alla olevassa kuvassa pakkaus on auki, jotta värit näkyisivät hieman paremmin, mutta eipä web-kamerani saa niitä ikuistettua kunnolla. Oikeasti värit ovat jonkin verran tummemmat ja niissä on hieman hohdetta.


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on kirkkaankeltainen vyötärövyöni. Kevään aikana rakastuin vuosien tauon jälkeen uudelleen keltaiseen väriin (eikä siis mihinkään hempeään pastellikeltaiseen vaan ihan oikeaan keltaiseen). Väri on kuvassa jälleen vääristynyt ja näyttää lähes valkoiselta, mutta toivottavasti saan sen myöhemmin esiteltyä päälläni hieman paremman kameran kautta. Vihdoinkin minulla on asuste, joka sopii yhteen keväällä ostamani keltaisen kynsilakan kanssa!



Tämän kesän muut alennusmyynnit ovat menneet minulta täysin ohi, mutta ainakin vähäiset varani säästyivät. Asia voisi olla toisin, jos olisin matkannut esimerkiksi Helsinkiin, missä sijaitsevat kestosuosikkini Mango ja Zara, joissa asioin välimatkan takia kovin harvoin. Mieluummin omistaisin kasapäin näiden ketjujen vaatteita H&M:n sijaan, mutta jo pelkkä matka Helsinkiin maksaa lähemmäs 40 €, jolla voisin ostaa vaatteita täältä. Kun lähden Helsinkiin, haluan olla oikeasti varoissani, koska silloin kaupoista lähtee tavaraa mukaan big time!

Asokselle jäi vielä paljon kaikkea kivaa. Saa nähdä josko Lappeenrantaan lähetettäisiin Englannista uusi paketti, jos hinnat tuosta vielä laskevat..

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

questionnaire.

Kaiken kiireen keskellä blogini on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle, eikä asiaa auta yhtään se, että kamerani on aivan hanurista. Josko nyt olisi kuitenkin aika ryhtyä tätä touhua hieman elvyttämään. Erinäisissä blogeissa kiertää kyselyhaaste, itse nykäisin sen MouMoun blogista.

"Tämä kysely on tarkoitettu tytöille. Nyt saamme hyvällä omallatunnolla tuoda esille kaikki turhamaisimmat piirteemme ja jakaa vielä ne keskenämme."

1. Kuinka kauan tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen?
15-20 minuuttia, joka siis sisältää kaiken väliltä herääminen ja poistuminen asunnosta. Vielä muutama vuosi sitten siihen meni noin tunti, eli olen aika ylpeä tästä kehityksestä! Kiireettömät aamut ovat kuitenkin parhaita.

2. Tyttömäisin tapasi?
Hmm.. tähän onkin vaikea vastata. Ainakin yksi vakiintunut tapa on neulominen poikien pelatessa Haloa :)

3. Lempihajuvesi?
Poikaystävältä joululahjaksi saatu DKNY:n Be Delicious.

4. Monetko kengät omistat?
Luultavasti jotain 15 paria. Haluaisin lisää, mutta opiskelijan budjetti on rajallinen.

5. Käytkö kirpputoreilla?
Aika harvoin. Lappeenrannassa ei oman kokemukseni perusteella ole kovin varteenotettavia kirpputoreja.

6. Ajatko isin ostamalla autolla?
Kukaan ei ole minulle autoja ostellut, mutta lainaan äidin autoa aika usein. Isin auton käyttöä voikin anella sitten pidemmän kaavan kautta (tuloksetta).

7. Nauhoitatko Salatut Elämät?
Lähinnä kaikkea muuta kuin niitä! Olen televisiofriikki ja palvon tallentavaa digiboksia, mutta Salattuja Elämiä en ole katsonut vuosiin.

8. Päivittäiset kauneusrutiinisi?
Kasvojen vesipesulla ja kosteusvoiteella mennään aika pitkälle. Näin kesäisin ennen ulosmenoa laitan myös hieman aurinkorasvaa nenälle ja poskipäille. Meikkaan arkena aika harvoin ja silloinkin kun meikkaan käytän vain ripsiväriä, mutta hiukset ovat olleet minulle numero yksi. Niihin panostan eniten, enkä selviäisi päivääkään ilman hiuslakkaa.

9. Kuinka usein ostat uusia vaatteita?
Aika harvoin. Tuntuu, että nykyisin on paljon vaikeampaa löytää mieleisiä vaatteita, mutta myös nykyinen elämäntilanteeni vaikuttaa hankintoihini suuresti. Olen yrittänyt jättää turhat heräteostokset pois ja ostaa vain silloin, kun jollekin tietylle asialle on erityistä tarvetta. Heräteostoksista säästyvillä rahoilla voisi sitten vaikka satsata laatuun :)

10. Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?
Jokainen lehti on omalla tavallaan hyvä, mutta noista kuitenkin valitsen Cosmon.

11. Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?
Seinällä ei, mutta kirjahyllyssä on poikaystävän ylioppilaskuva.

12. Millainen on vaatekaappisi?
Asunnossani on pienehkö vaatehuone, mutta mieluummin kutsuisin sitä kompaktiksi - sinne mahtuu kaikki tarvittava. Onneksi minulla kuitenkin on vaatehuone, eihän se ole mikään itsestäänselvyys vuokra-asunnoissa.

13. Entä karkkihyllysi?
Tyhjä...




14.
Panostatko sisustukseen?
En hirveästi. Suurin osa asuntoni sisustuselementeistä (työpöytä, verhot..) ovat lähteneet mukaani lapsuudenkodistani.

15. Oletko porukassa yksi pojista vai kikattava huomionhakuinen tyttö?
Ystäväpiiriini kuuluu paljon poikia, ja heidän kanssaan tulee naurettua aika paljon. En ole ihmisenä mitenkään huomionhakuinen, joten näkisin itseni rentona tyttönä poikien joukossa. Olen kuitenkin sen verran tyttömäinen, että tuskin pojatkaan osaavat ajatella minua yhtenä pojista :D

16. Alusvaatemakusi?
Aika käytännöllinen, tykkään mustista ja valkoisista alusvaatteista. Pidän myös pitsistä, ja välillä on kiva pitää jotain vähän hienompaa..

17. Onko mätsäys tärkeää?
Kyllä.

18. Lukeeko Facebook -tiedoissasi harrastuksena shoppailu?
Ei.

19. Entä lempiohjelmana Sinkkuelämää?
Kyllä vain.




20. Millainen on ystäväpiirisi?
Mukavan laaja ja kirjava. On ihania tyttöjä, hauskoja poikia ja rakkaita tanhupellejä.

21. Vietättekö tyttöjen iltoja?
Meillä on kahden hyvän ystävättäreni kanssa ollut tapana pitää sellaisia, mutta viimeisimmästä on jo aikaa toisen muutettua eri paikkakunnalle ja toisen tehdessä kokopäivätyötä. Siihen päälle vielä omat menot ja aikataulujen yhteensovittamisesta tulee taitolaji. Toivottavasti tulisi mahdollisuus järjestää taas tyttöjen ilta pitkän tauon jälkeen!

22. Mikä biisi soi tällä hetkellä?
U2:n With or Without You.

23. Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kesät talvet?
Otan aurinkoa kohtuudella, pieni rusketus on ihan hyvä juttu.

24. Penkkiurheilu on asia mitä et yksinkertaisesti pysty käsittämään?
Kyllä sitä tulee itsekin harrastettua, esimerkiksi jääkiekko on lähellä sydäntä.

25. Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa, sisustussuunnittelijana, muotisuunnittelijana, lentoemäntänä tai pr-hommissa?
Muotisuunnittelijan työ olisi varmasti unelmatyöni, jos olisin yhtään luovempi ja osaisin piirtää. Lentoemännän työtäkin olen joskus miettinyt, mutta en varmaan pitäisi pitkistä poissaoloista kotoa. Hienointa olisi varmaan työskennellä joko muotilehdessä tai muotiin/kauneuteen liittyvässä yrityksessä oman alan hommissa.

26. Hiustuote, jota ilman et pystyisi elämään?
Hiuslakka, oli se mitä merkkiä tahansa. Tällä hetkellä se on tämä.



27. Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?
Suurimmaksi osaksi en.

28. Tykkäätkö timanttikorvaisista näteistä pojista, epäsiisteistä rokkareista vai maailmaa mielenosoituksilla parantavista hipeistä?
Tykkään tavallisista, siisteistä pojista, joiden ego ei ole talon kokoinen.

29. Kuinka paljon omistat vaatteita?
Sopivasti.

30. Käytkö manikyyrissä/pedikyyrissä?
En, mutta olisi joskus kiva käydä molemmissa.

31. Käytätkö koruja?
Korvakorut ovat must, ja opettelen käyttämään erilaisia kaula- ja rannekoruja. Poikaystävältäni olen saanut kauniin vihreäsävyisen hopearannekorun, joka on ehdottomasti yksi tärkeimpiä korujani. Kauniilla koruilla saa asustettua muuten yksinkertaisen asukokonaisuuden mielenkiintoisen näköiseksi.

32. Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?
Ei, mutta hyvää se kyllä on.

33. Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?
Minulla on monia rakkaita ystäviä, joten ainakin jollekulle heistä tulee juteltua.

34. Teetkö heräteostoksia?
Välillä, joskin olen niitä yrittänyt vähentää ihan hyvällä menestyksellä.

35. Oletko koskaan ollut seksikutsuilla?
Enpä ole tainnut.


Siinäpä se. Öitä!

Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.